Yarın 8:30 gibi mekanda olmayı düşünüyorum. Biraz hasret giderelim..
30 Martta buluşalım yeni hedeflerin tozunu alalım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
6da mekandayım bu yağmurlardan sonra tozu kalmamıştırda pasını alırız belki Murat.
-
Yine son anda bi terslik çıkmazsa, ben de tüf tüfümle geliyorum. Acayip özledim ortamı:)
-
6da mekandayım bu yağmurlardan sonra tozu kalmamıştırda pasını alırız belki Murat.
Yarın bende geliyorum hemde yeni numaralarım var
Saat 10 gibi alandayım. -
Benim belli değil, gelebilirimde gelemeyebilirimde
-
bende geliyorum
-
Ben de gelebilirim.
-
Ankara disindayim, pazar gunu gelebilirim
-
Yarın bende geliyorum hemde yeni numaralarım var
Saat 10 gibi alandayım.ne numaraların var merak ettim Yasin?
-
Bir aksilik olmazsa ben de saat 06:00 da gelirim.
-
Bugün Yasin ile alandaydık,biraz atiş yaptık.Yasin in bombayı sanırım bugün ben gördüm.Yarın Geleceğiz bakalım nasipse
-
Buluşma yine keyifliydi. Sohbet, muhabbet, atış güzeldi. Her ne kadar benim tüfek rüzgarda bi miktar saçmaladıysa da, yeni hedeflerle baya keyfili bir gün oldu. Son anda, Yasin Abi'nin yeni bombayı da görmüş oldum:)
-
Klasikleşmiş buluşmalardan biriydi. O kadar çok hedef vardı ki hangisine atacağımı şaşırdım. Yapanın dikenin eline sağlık. Favorimiz karga oldu bolca kaldırdık indirdik
-
Diyarbakir burma kadayifi yemek isteyenler yarin mekana gelsin, ben 10 gibi gelirim
-
Kadayıfmı bayılırım, komutan bensiz yemeyin, boğazında kalır mazallah.
-
yarın bende geliyorum
-
Yarin gel o halde Levent usta
-
Nasipse ordayım
-
Bende saat 10 gibi gelmiş olurum. Saygılar
-
Bende saat 10 gibi gelmiş olurum. Saygılar
sonunda be abi
-