hepinize şimdiden afiyet olsun resimleri bekliyorum ona göre iyi buluşmalar
sevgiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
hepinize şimdiden afiyet olsun resimleri bekliyorum ona göre iyi buluşmalar
sevgiler
Yine klasik tüfeğimle boğuşarak geçen bir buluşma oldu
Hobinin amacı bu. Boş işlerle uğraşmak.
Selamlar. Uzun aradan sonra yine forumdayım. Herkese selam ve sevgiler
15 gunlugune Ankaraday'ım. Bakanlık semıner dıye tutturdu el mahkum cıktık geldık Bu hafta sonu (6-7 Nisan da) toplantı atış ziyafet muhabbet ne varsa katılmak ısterım. Sılahım yok ama Ankara grubu bir kişiyi arada idare eder diye düşünüyorum
Organizeleri yapan arkadaş msj atarsa çok sevinirim. Tanışmak için böyle bir fırsatı kaçırmak istemem
biz silahsız misafiri severiz,
her zaman gel tabi ki bekleriz.
Silahtan bol ne var
Birini de sana veririz.
her cumartesi pazar sabah namazını müteakip alanda adam bulunur. ...
biz silahsız misafiri severiz,
her zaman gel tabi ki bekleriz.
Silahtan bol ne var
Birini de sana veririz.her cumartesi pazar sabah namazını müteakip alanda adam bulunur. ...
Döktürmüşsün abi sende ne cevherler varmış
Şuayip bey tanışmaktan memnun oluruz
Teşekkür ederim arkadaşlar. Mekan neysede Ankarayı bile iyi bilmiyorum Msj ile tel bırakan arkadaslara da ayrıca teşekkür ederim. İlk fırsatta arayıp hafta sonu gelecegim inşallah. İyi günler dilerim
Merhaba,
Cumartesi gunu gosterdiginiz misafirperverlik icin tesekkur ederim. Ozellikle, daha once kullanma imkani bulamadigim degisik tufekleri deneme firsati verdiginiz icin, ayrica tesekkur ederim
Gerci denedigim iyi mi oldu kotu mu anlayamadim, bagisiklik sistemi zayif olan bunyeme bir iki virus daha bulasti ya neyse
Tanistigima memnun oldum.
Saygilar
Mehmet
Merhaba,
Cumartesi gunu gosterdiginiz misafirperverlik icin tesekkur ederim. Ozellikle, daha once kullanma imkani bulamadigim degisik tufekleri deneme firsati verdiginiz icin, ayrica tesekkur ederim
Gerci denedigim iyi mi oldu kotu mu anlayamadim, bagisiklik sistemi zayif olan bunyeme bir iki virus daha bulasti ya neyse
Tanistigima memnun oldum.
Saygilar
Mehmet
Misafirperverlik yorumu iyi
abiler resimler vardı sanırım