Tek parça + lastik işini senden öğrendik abi telif hakkı istesen yeri var
Yeni Yaylim Cometa Fenix 400 Compact Star (Silverking Anısına)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Yok helal olsun sarın sarın gitsin
-
bende aldımda daha deneyemedim.uygun yer bulsam tatatata dalıcam şişelere ringo ringo şişeler
-
Geçtiğimiz günlerde Hakkın Rahmetine kavuşmuş değerli üyemiz Silverking anısına forumumuzda açtığı son derece detaylı incelemelerden biri.
Allah gani gani Rahmet eylesin.
-
allah rahmet eylesin ...çok güzel ve detaylı bir çalışma yapmışti
-
Ölümlü dünya görüyorsunuz.Toprağın altında yalnızız yanımızda götürdüklerimiz ibadetimiz ,sevabımız, günahımız.Tabi ölüm son değil bir boyut atlama ,sınavın bittiği andır.Cometa yı bana sevdiren abimiz
-
24.06.2016 tarihinde Cometa yapmış olduğum chrono ölçümlerini burada paylaşmak istedim. Hem bölük pörçük konu kirliliği olmaz forumda hem de Silverking üstadı anmış oluruz diye bu konu altına devam ediyorum izninizle.
Çok fazla atışa gidemiyorum, gidince de tam doyum alamadan vakit geçiyordu. İşin sırrı tek tüfek ile gitmekmiş. 3 tüfek ile gidince biraz o biraz bu diyerek hiç biri ile tatmin edici sayıda atış yapamıyordum.
Sanırım 500 atışı geçtim artık Cometa ile. Chrono sonuçları şöyle (Rocketler biraz hızlı gitti gibi):
airgunturk.com/attachment/29959/ airgunturk.com/attachment/29960/ airgunturk.com/attachment/29961/ airgunturk.com/attachment/29962/ airgunturk.com/attachment/29963/airgunturk.com/attachment/29964/ airgunturk.com/attachment/29965/ airgunturk.com/attachment/29966/ airgunturk.com/attachment/29967/ airgunturk.com/attachment/29968/
airgunturk.com/attachment/29969/ airgunturk.com/attachment/29970/ airgunturk.com/attachment/29971/ airgunturk.com/attachment/29972/
airgunturk.com/attachment/29973/ airgunturk.com/attachment/29974/ airgunturk.com/attachment/29975/ airgunturk.com/attachment/29976/ airgunturk.com/attachment/29977/
-
Bunlar da PBA Bullet ile yapılan ölçümler:
airgunturk.com/attachment/29978/ airgunturk.com/attachment/29979/ airgunturk.com/attachment/29980/
-