Standart güçte bir pcpnin 30 fp olduğunu farz edersek güçlü kategorisinde yalnızca bir kaç silah var takımda. Ben şahsen kalın olan döner hedef dahil hiç birine atmıyorum. Şunu da unutmamak gerekir güçlü silah bir kaç atışta hedefi yamultabilir ama 30 fp bir silah da 3-5 atış olmasa da 20-30 atışta aynı hedefi yamultabilir.
06.04.2013 İdmana Devam Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sagdaki tabanca hedeflaerinden bir tanesine ben hw 100 ile iki atis yapmistim gecen hafta. Tabanca hedefi old. Ogrendigimde birdaha da atis yapmadim. Kirilan bukulen olmamisti hasbelkader. Yanlislikla oldu yani, kusura bakmayin arkadaslar.
-
Standart güçte bir pcpnin 30 fp olduğunu farz edersek güçlü kategorisinde yalnızca bir kaç silah var takımda. Ben şahsen kalın olan döner hedef dahil hiç birine atmıyorum. Şunu da unutmamak gerekir güçlü silah bir kaç atışta hedefi yamultabilir ama 30 fp bir silah da 3-5 atış olmasa da 20-30 atışta aynı hedefi yamultabilir.
Erkan şu kalın hedefi biraz hırpala da açılsın alışsın, bizim silahlar döndürmüyor bile -
Erkan şu kalın hedefi biraz hırpala da açılsın alışsın, bizim silahlar döndürmüyor bileHaftasonu açarız onu abi. Bir de rüzgar olmazsa şu 250 metre olayını bir daha deneriz...
-
Ben sağ taraftakilerin tabanca hedefi olduğunu şimdi öğrendim, pazar günü bende 1-2 tane attım ona ama bilmiyordum.
Hedefleri çekiçle düzeltelim hafta sonu.
Erkan pelletleri değiştşr bence, şöyle 10 numara video çekelim. -
Ben sağ taraftakilerin tabanca hedefi olduğunu şimdi öğrendim, pazar günü bende 1-2 tane attım ona ama bilmiyordum.
Hedefleri çekiçle düzeltelim hafta sonu.
Erkan pelletleri değiştşr bence, şöyle 10 numara video çekelim.
Levent Abi bu sefer baracudalar ile deneme yaparız. Onlardan daha ümitliyim. -
-
Kalın hedeflere talep gelirse 12 gauge slug veya 9mm ile delik açabilirim. Belki hafifleyince dönmeye başlarlar
-