bugün arkasıma ait olan evanix windy city ile adım olarak sayarak 92 metreye atış yaptık..koydugumuz maden suyu şişesine 10 atıştan 5 pellet isabet etti.fakat şişe kırılmadı sebebi nedir anlamadık.vericeğiniz cevaplar için şimdiden tesekkürler
bu normalmi?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kullandığınız bar aralığı neydi acaba? bir de pelletinizi öğreneyim?
-
H&N hollow point 22cal ..atislarımızı 150-200 bar arasıında yaptık
-
Şişe efsunludur, şaka şaka;
Kırmaması için bir sebep görünmüyor ama isabet eden 5 pellet de sağına soluna sürtüp geçmiş olabilir. -
Hadi kenardan köşeden sıyırdı diyeceğim ama 5 isabette de o şişeyi kıramadıysa kesin bir sorun vardır. At-44 bile o mesafelerde camı kum haline getiriyor malum.
Direkt tahribat videosu olmasa da fikir olsun bu link
-
Hw 100 16 grain pellet 845 fps ile 140 metreden çok rahat kırıyor. Bende merak ettim neden böyle bir şey olduğunu.
-
bence deyil tüfeğin valfinde veya iç oringlerinde sıkıntı olabilir tüfeğinizde sıfırlama deyiştimi düşme çoğaldımı ona bakın derim
-
*Namlu O-ring'i deforme olmuş ya da fırlamış.
*Namlu moderatör takılırken gereğinden fazla dönmeye zorlanmış ve dönmüş(hava tahliye deliği ile namlu tahliye hattı konsantrik değil).
*Çekiç yayı kırılmış ya da ayar seküskur vidası gevşek.
*Çekiç kursunda pislik var.
*Valf hasarlı.
Soruna neden olabilecek sebepler aşağı yukarı bunlar tavsiyem bir kontrol edilmeliler. Saygılarımla. -
şişenin ortasına 2 pellet isabet etmişti.şişenin ortasındaki kağıt 2 yerinden zarar görmüş.diğer pelletlerin neresine geldiğini bilmiyorum ama çok kötü bişey o tınkkkk sesini duyup şişenin kırılmaması
-
daha once bolt kolu tam oturmadıgından oring 2 defa fırlamıstı