yeni aldığım a.a s510 nun yanında yollanan a.a diablo hunter 16 grains peleti sanırım sevmedi istikrarsız,eski s410 da kullandığım fx pelet çok iyi ve istikrarlıydı acaba s510 ada fx peletimi alsam?s510 ların sevdiği peletler hangileridir yardımcı olursanız sevinirim
air armsların farklı peletlerdeki istirarı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
18 graın jsb.Tavsiye ederim.
-
jsb hatsanmı air arms jsb mi?
-
o hunter dediğiniz airarms peletlerden bende verim alamadım. Abuk sabuk yerlere gidiyor ve giderken garip bir ses çıkartıyordu. Ama airarms jsb 16 grn kubbe başlı olanlar iyi. Ama stoklarda yok. Hatsan jsb lerin aynı modelide güzel fakat kutularda yüzde beş gibi etekleri bozuk pelet çıkmıştı.
-
çok sağol abi içime su serptin bende namludamı yoksa bendemi bozukluk diyodum şimdi kendime
-
jsb hatsanmı air arms jsb mi?
hatsan yeterlidir
grupman ve uzun mesafe atışlarında güzel işler çıkartıyor -
o hunter dediğiniz airarms peletlerden bende verim alamadım. Abuk sabuk yerlere gidiyor ve giderken garip bir ses çıkartıyordu. Ama airarms jsb 16 grn kubbe başlı olanlar iyi. Ama stoklarda yok. Hatsan jsb lerin aynı modelide güzel fakat kutularda yüzde beş gibi etekleri bozuk pelet çıkmıştı.
+1