Norica saçma nasıl bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilirmi
Norica ban
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
- Resmi Gönderi
kullanmadım ama kulanan bir kaç arkadastan duydum. uzun mesafe için kötü dediler.
-
kullanmadım ama kulanan bir kaç arkadastan duydum. uzun mesafe için kötü dediler.
kaç metre mesela
-
- Resmi Gönderi
kaç metre mesela
at44 le atılmıstı.40 m den sonra saçmalıyor diyordu
-
at44 le atılmıstı.40 m den sonra saçmalıyor diyordu
ben yaylı tüfekte kullanacam daha çok saçmalar -
- Resmi Gönderi
pcp için ideal böyle pelletler. yaylı için cok ağır gelir
-
pcp için ideal böyle pelletler. yaylı için cok ağır gelir
kaç grains üzerinde yazmıyo -
21 buçuk grain ve isabetsiz bir pellettir.
-
norikayla uğraşma ben kullandım birkaç türünü isabet berbat.
Paran varsa jsb,aa,falcon,fx,rws pelet al.paran kısıtlıysa rws match alabilirsin çok güzeldir. gamonun peletlerini kullanabilirsin. özellikle prohunter gayet isabetli ve ucuz...
Torun ilede 25 metreden sonra pek fanteziye girme.sana istediğin sonucu vermez.bu mesafeler içinde kullan zevk al...
-
norikayla uğraşma ben kullandım birkaç türünü isabet berbat.
Paran varsa jsb,aa,falcon,fx,rws pelet al.paran kısıtlıysa rws match alabilirsin çok güzeldir. gamonun peletlerini kullanabilirsin. özellikle prohunter gayet isabetli ve ucuz...
Torun ilede 25 metreden sonra pek fanteziye girme.sana istediğin sonucu vermez.bu mesafeler içinde kullan zevk al...
eyw üsdat -
ben daha çaylağım üstadlık mertebesi için çok fırın ekmek yemek lazım
-
ben daha çaylağım üstadlık mertebesi için çok fırın ekmek yemek lazım
bende çaylağım daha -
norica ban dediğiniz şu içi boş ama paraşüt şeklinde olmayan ateşli silah mermisi gibi olan peletler mi ?
-
hayatımda kullandıgım en berbat pellet jetler ondan daha ıyıdır heralde
-
bunun hafif olmasın ile ilgisi var mı
-
norıca ban hafıf sayılmaz yanlıs hatırlamıyorsam 20graın ustu olması gerekıyor hem yaylıda hemde pcpıde kullanmıs bırı olarak tufegınızle sılgı topları atın daha ıyıdır (sadece tabır olarak)
-
benim 4.5 ve 5.5 yaylı ve 6.35 sumatra 500 pcp silahım var hiç biri için uygun olmaz mı yani ?
-
benım dusuncem olmaz ama ben sadece norıca ban kullandım oburlerını bılmem ama benım tavsıyem jsb yada aa dan sasma derım
-
Namluya oturmadı nasıl bi paletse