Arkadaşlar 21 nisan pazar günü yarışmanın yapılacağı poligonu ziyaret etmeyi düşünüyoruz havalı ile atış yapma şansımız olmaya bilir fakat ateşlileri kullanabilirsiniz diye tahmin ediyorum.
Haydl efeler poligona gidelim gezelim görelim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Pazar aksilik olmazsa metal sincabım ve ben Sarnıçta olacağız,planınızda değişiklik olursa bekleriz.
Saygılar
-
''Hadi efeler poligona gidelim gezelim görelim'' gelin bu buluşma işlerini haftaya erteleyelim Efeler. Bu hafta sonu Zonguldak Çaycuma'ya iş seyahatim var. Geçen buluşmayada işlerden dolayı gelemedim, bunuda kaçırmak istemem. Bu gün Emre ile Mustafa'yada söyledim mümkünse haftaya olsun...
-
olabilir abi sorun değll arkadaşlar da tamam diyorsa erteliyelim
-
Haftaya çok yoğun olacağım için gelemiyorum, bu hafta sonu solo takılacağım anlaşılan
-
Arkadaşlar herkez bu hafta müsayitse sadece benim için ertelemeyin.
Gönül beraber olmak ister ama hayırlısıyla başka sefere artık... -
Solo şarkılar olmasss Beraber ve Solo Şarkılar vardı eskiden TRT'de , onu getirdin aklıma
-
Solo şarkılar olmasss Beraber ve Solo Şarkılar vardı eskiden TRT'de , onu getirdin aklıma
Emre geliyor,biz de düet yaparız.
-
Hava biraz rüzgarlıydı,buna rağmen keyifli bir gün geçirdik yine.AA,Marauder ve FX in performansı bizi oldukça mutlu etti.Güne ait tek fotoğraf;
[Resim Engellendi: http://img441.imageshack.us/img441/5435/img2013042100010.jpg]
Uploaded with ImageShack.us
Saygılar