Abiler Bende Zorakili oldum ve memnunumda kronograf la hızını da ölçtüm gayet iyi. Ama açık havada atış yaparken tek pompada PULPB gibi tapa çıkartma sesi gibi bi ses çıkarıyor. Sizinkilerde varmı böyle bir şey ? Paylaşmak isedim deneyimli arkadaşların fikir ve önerilerini bekliyorum.
Zoraki Ultra Garip bir ses çıkarıyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
konu hakkında cevap değil ancak bir sorum olacak ses şarap mantarı açarmış gibi bir ses mi
-
Aynı ses hepsinde var bildiğim kadarıyla benim Zoraki de de aynı ses oluyor.
-
Başlığı görünce zorakinin yakında mutanta dönüşeceğini düşündüm bir an
-
aynı ses benim zorakide de var, sanırım bütün zorakiler aynı
-
Normaldir, atışın hemen sonrasında gelen bir ses. Nedenini de söylemişlerdi ama şimdi hatırlıyamıyorum.
-
o sese bayılıyorum
-
Eskiden ayakkabı boyacıları vardı. Ayakkabının teki ile işini bitirdikleri zaman uyarıp ayak değiştirmeniz için ayağınızın altına hafif bir tıklarlardı...
Zoraki'nin bu sesi, bana bu tıklamayı anımsatıyor: "Tamamdır birader, yeniden pompala ve yeni bir pellet koy!!!"
-
Benimkinden de atıştan sonra hedşat, först blad, dabıl kil gibi garip sesler geliyor.
-
Benimkinden de atıştan sonra hedşat, först blad, dabıl kil gibi garip sesler geliyor.
-
konu hakkında cevap değil ancak bir sorum olacak ses şarap mantarı açarmış gibi bir ses mi
Her keze teşekkürler Zoraki me özür borçlandım günahını almışım keratanın gidiyim de bi helalleşelim