- Resmi Gönderi
bekliyorum dostum haberini finaller başlayana kadar boşum. 21 günüm var yani
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
bekliyorum dostum haberini finaller başlayana kadar boşum. 21 günüm var yani
Allah Cemal kardeşimden razı olsun sayesinde sorunu 15 dakikada hallettik.. Üstelik gecenin bu saatinde saolsun kamera açıp o tarif etti ben yapmaya çalıştım.. Sonunda da yaptık çok şükür.. Allah cemal kardeşimden razı olsun servis vs. ile uğraştırmadı çok şükür. beni huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum :):) ama Cemal kardeşim şimdi ortalığı toparlarken ufak bi parça buldumm büyük ihtimal yayın başlangıç kısmı :):) ama şu an cayır cayır atış yapıyor.. Tekrar çok saol
Allah Cemal kardeşimden razı olsun sayesinde sorunu 15 dakikada hallettik.. Üstelik gecenin bu saatinde saolsun kamera açıp o tarif etti ben yapmaya çalıştım.. Sonunda da yaptık çok şükür.. Allah cemal kardeşimden razı olsun servis vs. ile uğraştırmadı çok şükür. beni huzurlarınızda tekrar teşekkür ediyorum :):) ama Cemal kardeşim şimdi ortalığı toparlarken ufak bi parça buldumm büyük ihtimal yayın başlangıç kısmı :):) ama şu an cayır cayır atış yapıyor.. Tekrar çok saol
ne demek kardesim her zaman ne olursa olsun bildigim kadarıyla yardım ederim
yayın kırılmıs parçasıdır o sorun olmaz.
Büyük ihtimal eyvallah saolasın kim bilir kaç kişyie derman olacan daha
Görüntülü online servis valla tebrikler.
Dayanışma güzeldir +1
Böyle bi arkadaş edindiğim için kendimi çok şanslı hissediyorum
Arkadaşlar merhaba,
Benim X20 Combo'nun da yayı da sanki zayıflamış gibi. İlk günlerdeki atış yaptığım mesafelere artık ulaşamıyorum.
Pellet marka-model hep aynı kullanıyorum. Toplamda 4000 (+ 100 veya - 100) atış yaptım. Yay çok mu yorulmuş sizce? Değiştirmek mi gerekiyor?
Yağlama vs. ile yayın verimini artırmak mümkün olur mu?
Teşekkürler...
4000 atış gördüyse tüfek değiştirmek en iyisi.
adalya,
Cevap için teşekkürler. Keşke "maddiyat" problem olmasa da PCP veya Kaliteli bir yaylıya geçiş yapabilsem. Ama şu an bu tüfekten verim almaya çalışmak zorundayım. Tabi mümkünse?
Servise göndersem yay değişimi yaparlar mı acaba?
X20 oldukça kaliteli bir yaylı. Serviste gerekli bakımı yaparlar. http://www.stoeger.com.tr//sayfa/iletisi…p;m3=0&m4=0
Büyük ihtimal eyvallah saolasın kim bilir kaç kişyie derman olacan daha
bizlere cook derman oldu saolsun cemal