arkadaşlar motorsiklet almaya karar verdim ama iki marka arasında kaldım sizce hangisi ? kanuni breton s 100 mü ? yoksa mondial mg superboy 100 mü karar veremedim tabi satış sonrası destek konusunda hangi, firma daha ilgili oda önemli ...
motorsiklet tavsiyesi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İkiside çin malı hemen hemen aynı parçaları kullanan aynı kalitede motosikletler.
kanuni sanki türkiye üretimi gibi şişiriyor mallarını alt tarafı montajı burada sadece fiyat olarakta yüksek , servisi leş kıyıda köşede kalmış apaçi motorcular
mondial hem fiyat hemde yaygınlık açısından daha avantajlı -
Servis konusu motosiklette merkeze değil, bulunduğun yere göre önem kazanıyor. Aksarayda kimler var hatırlayamadım ama Karamanda İhsan Usta işini iyi yapar. Yanılmıyorsam Kanuninin de servisidir. Konya Meramda da Hondacı Mustafa Usta her derdine deva olur.
Kolay gelsin. Motosiklet hobilerini de kuvvetlendirir ama senden ricamdır asla kasksız kullanma.
-
Eyv usta
-
Kanuni son yıllarda kaliteyi çok bozdu mondial bir adım önde gibi .
-
Bencede çok şikayet geliyo
-
Eski bir kanuni kullanıcısı olarak ikisi arasından Mondial almanı tavsiye ederim. Ya da ikinci el CBF 150leri değerlendirmek daha mantıklı gibi.
-
100 cc lik motor hiç gitmez. İkinci el 125 cc daha güzel bir seçim olabilir.