Bu nedir, duyan-bilen var mıdır? 2400 grain, 2100 fps, hangi amaçla? neye istinaden?
Vur deyince öldürmek
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu ne saçmalıktır, tamamen gereksiz birşey, .50 cal sonrası topa girer . zaten kullanılabilir bir silah değil, nişan alamazsanız, optik durruramazsınız, isabet yoktur, çıkış hızı iyi ama bir süre sonra çekirdek ağırlıktan dolayı çok daha fazla düşme yapar,namlu ve mekanizma ömrü çok kısadır. merminin patlayıp bitarafınıza girme ihtimali ise yüksektir.
.50 cal askeri uzun menzil tüfekleri bundan çok daha fazla stabilite, isabet menzil ve ömür sunarlar ayrıca çok daha fazla isabetlidirler.
bana yanlış geldi bunu yapağına top yap daha eylenceli olur -
Bunla hedefi tutturmaya çalışırken, kendi kendini büyük ihtimalle yaralarsın..
-
[quote='glock13','index.php?page=Thread&postID=225808#post225808']Bu nedir, duyan-bilen var mıdır? 2400 grain, 2100 fps, hangi amaçla? neye istinaden?
İmkanlar sonsuz ve tamamen tatmin amacıyla.Ama bu kadarıda şımarıklık artık......
-
sayın kemosabe imzayı çok beğendim, özellikle de 'lanet olsun' kısmını
-
-
Adamlar emek vermiş yapmış paylaşmış ,bence tebrik etmek gerekir.
-
hayvansı bir şey
-
herzaman yeterli güç diye birşey yoktur. ökküz gibi tepse de
-
BUG ÜCe BU NaMLu KISA OLMuŞ İSABeT NaSILDIR ACaBa
-
cok ilginc
-
Bu tüfekle ayakta desteksiz 50m 10 atış grupmanı yapmak istedim
Hatta Amerika'ya gidip yaptım bile buyrun. Tanesi 40$ olan mermilerden 10 tane attım.
[Resim Engellendi: http://images.bidorbuy.co.za/user_images/939/420Bullseye.jpg]
-
Aynı gurupmanı ben 500m. den de yaparım
-
-
Benim 10 metre atışlarımdan daha iyi bir grupman olmuş, kutlarım
-
Amma attınız ha:)))
-
bizde ne atıcılar var 150 metreden bununla tek delik bile yaparlar
-
180 metrede şişeyi kırmıyor delip geciyor beğenmedim suntayı sadece deliyo cıkamıyor
-
ben aynı grupmanı 200 metrede yapmıştım. Ama yeniden deneyebilirim. O mesafgeden tek delikten daha iyisi deliksiz atıştır herhalde
-
hocam bu sanırım tank ,destroyer vurmak için tasarlanmış . grup ne gezer bu hayvani şeyde
-