Arkadaslar katılacak ve bilgisi olmayan arkadaslar icin burada da paylaşmak istedim.
şu an icin sayı tamamlanmıştır , intikal 2 arac halinde olacaktır ve tahmini hareket saati cuma gunü 15:00 da olacaktır . İzmir de iki gece konaklayacak ve konaklama kamp seklinde olacaktır . İmakani olan arkadaşların çadır , portatif masa sandalye , isildak , el feneri , mangal , çaydanlık ve tüm arkadaşların uyku tulumu ile matlarini getirmeleri rica olunur . Öneri si olm arkadaslar paylaşırsa sevinirim .
İzmir Müsabakası İcin Toplanma ve İntikal :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Her şey güzelce planlanmış, benim bir önerim var.
Hep birlikte bir organizasyona gidiyoruz bunu bir kurgu dahilinde video kaydı yapsak gidiş konaklama, yarışma, dönüş sonradan kısa fişm haline getirsek nasıl olur. Güzel bir anıda kalır.
Eğer yapabilirsek ben montaj ve yayın işini yaparım. Kurguyada yardımcı olurum. -
Şimdiden Hepimize hayırlı yolculuklar.Gidiş geliş videosu güzel olabilir.
-
güle güle gidin yolunuz açık olsun arkadaşlar
-
Kazasız,Belasız Neşeyle gidip gelin..yarışmada Hepinize başarılar dilerim..
-
Her şey güzelce planlanmış, benim bir önerim var.
Hep birlikte bir organizasyona gidiyoruz bunu bir kurgu dahilinde video kaydı yapsak gidiş konaklama, yarışma, dönüş sonradan kısa fişm haline getirsek nasıl olur. Güzel bir anıda kalır.
Eğer yapabilirsek ben montaj ve yayın işini yaparım. Kurguyada yardımcı olurum.güzel fikir Levent, iyi olur gerçekten.
-
Bencede güzel bir fikir kamerası olan arkadaslar getirsin , bende 1 adet var
-
Hadi hepinize başarılar.
-
BEndede kamera var, o zaman belirli bir plan dahilinde çekimler yapalım organizae olark yaparsak daha kaliteli ve izlenebiliriliği çok daha güzel görüntüler çıkar ortaya.
-
kamera getirenler şarj etmeyi ve boş kaset almayı unutmasınlar
-
Katılmayı, diğer şehirdeki hobidaşlarla tanışmayı gerçekten çok istiyordum. Katılan bütün herkese başarılar diliyorum. A-Takımı'ndan da geleneği bozmayıp derece almalarını temenni ediyorum:)
Hepinize eğlenceli organizasyonlar... -
İnşallah ağız tadıyla gidip geliriz. Video fikri gerçekten de güzel. Bu arada bu defa "Gönüllerin Şampiyonu" kupasını kim alacak acaba?...
-
bu arada unutmadan söyliyim "Ben ortada oturmam"
-
gelebilseydim iyidi de işte
hepinize iyi eğlenceler başarılar -
3 te cikip gece 1 de orda olacagimiza aksam 8 gibi cikip sabah 5 gibi gun isidiginda orda olunsa daha iyi olmazmiydi. C.tesi tum gun yine bos olunurdu.
-
Öğlen çıkmak dinç bi sekilde araba kullanmamızı saglar , bosuna gündüzün şerri gecenin hayrından iyidir dememişler bu arada cuma gunü mekanda kına gecesi varmış . Otoparkı 3 ten sonra kapatacaklarmis , yola çıkmasak bile toplanma saatini erkene almakta fayda var , birlikte gelebilecek arkadaslar olursa iyi olur . Araçlar mekanda kalacağı icin arac sayısını ne kadar azaltırsak iyi olur .
-
Hepinize başarılar dilerim arkadaşlar inş. sağ salim ve derece ile dönersiniz, video da çok güzel fikir biz katılamayanlar izler avunuruz.
-
Bu arada telefon İzmir ı uzanır olarak değiştirmiş düzeltilirse sevinirim
-
Uzanir ne demek, espiriyi anlayamadim mi aceba diye dusunuyordum bende :))
-
Başarılar A takımı. Kazasız belasız gidip gelin...
-