tüm A Takımı kafilesine hayırlı yolculuklar dilerim, gece gündüz farketmez aman dikkatli olun yavaş yavaş gelin arkadaşlar...
İzmir Müsabakası İcin Toplanma ve İntikal :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
A Takımı'nın cengaverlerine iyi yolculuklar ve başarılar dilerim. Sağlıkla gidin, yine sağlık ve kupalarla dönün.
-
Tatil tadında olacak gibi. Benim gibi gezmeyi sevenlere bulunmaz bir nimet.
-
Güle güle gidin, sağlıkla ve kupalarla dönün
-
Şimdiden iyi yolculuklar.Görüşmek üzere.
-
A takımı na hayırlı yolcululuklar ve başarılar dilerim izmir e gelemesem de ankaraya mutlaka gelecegim selemlar sezgin şahin
-
Arkadaslar aksam tüpleri doluma götüreceğim , tüp dolduracak arkadaslar aksam 18 e kadar alana bıraksın .
-
Yatcaz kalkcaz hoooop ordayız... bekle bizi izmir...
-
A Takımı'ndaki dostlara iyi yolculuklar ve başarılar dilerim, keyifle gidip keyifle dönmeniz dileğiyle
-
- Resmi Gönderi
ne heyacanlı bir durum
başarılar herkese Allah'ım kaza bela vermesin. -
ne heyacanlı bir durum
başarılar herkese Allah'ım kaza bela vermesin.Amiiiinnn...Aramızda gençleri de görmek isteriz. Cemal artık ankaraya bekleriz...
-
- Resmi Gönderi
Amiiiinnn...Aramızda gençleri de görmek isteriz. Cemal artık ankaraya bekleriz...
Kader abi bakarsın tayinim Ankara olur. sizlerle devam ederim güzel Hobime.
Allah tan başka ne isterim ki -
Benim hazırlıklarım da neredeyse bitti. Mangal telleri yıkandı, masalar hazırlandı ve en önemlisi yolcularımızın konforu için arabaya buzdolabı takılacak yarın sabah Şimdiden çok keyifli bir buluşma ve yolculuk olacağı belli. Tüm İzmir'e selamlar
-
Benim gibi sert zeminde yatamayanlara tavsiyem tek kişilik şişme yataklardan alsınlar (30 TL). matın üstüne serince bi güzel oluyo uyuması sormayın...
-
pasaportlarınızı almayı unutmayın
-
Mustafa abi yanlış anlaşılmazsa bir önerim olacak , yarışmayı daha fazla karmaşık hale getirmesek iyi olur , katılımcı sayısı fazla , yarışma normal şartlarda ilerlese bile hemen hemen 10 saati bulacak. Pazar gunünün yetmeyeceğinden korkuyorum
-
Arkadaşlar ben 12 de işten çıkıp doğruca mekana gidiyorum. 12;30 olmadan orada olurum.
-
İyice sapittim , yukarıdaki mesajı diğer konuya yazacaktım , buraya yazmışim
-
Kazasiz belasiz iyi yolculuklar dilerim arkadaslar.
Aksamlari serin oluyor, ceket vs. Unutmayin.
Hele bi gelin de pasaportlarin caresine bakariz.
Sayg.
-
Yola çıkacak olan arkadaşların dikkatine;
1- Lisanslarınızı almayı unutmayın
2- Kamp malzemesi eksiği olan varsa bildirsin ki çaresine bakalım
3- Işıldak varsa mutlaka yanımıza alalım
4- Yarışma günü güneşten korunmak adına güneş kremi yada uzun kollu kıyafetler almayı unutmayın. Şapkanızı unutmayın
Bende saat 13:30 gibi Erdinçle birlikte mekanda olurum. O saate kadar eksiği kalan olursa tel den ulaşabilir. Saygılar
-