Mesafe kısa olduğundan dolayı net bir fikir tabi ki edinemeyiz fakat ben eski haline göre baya bi şaşırdım grupmana.
Öncelikle tüfeğe Ali Tekin arkadaşımız regulatör takıp 110 bara ayarladı ve yolladı. Ben daha önce gücünü azaltmak için çekiç bileziğini sökmüştüm ve setskur sonuna kadar kısık durumdaydı. Bileziği yerine taktım ama setskurla oynamak yerine, bir bilezik daha ekledim fazladan. Yani şu an setskur sonuna kadar kısık ve 2 adet çekiç bileziği mevcut.
Deneme yapmak için kağıda küçük bir nokta koydum, hep aynı noktaya nişan aldım grupmanı görme açısından. 4. atışta hedefin yanına gittim çünkü sadece tek delik vardı Sağa sola baktım acaba dedim ilk atış oraya gittide diğerleri hedefin dışınamı gidiyor, moderatörde parça filan mı oynadı içerden 5. atışta delik az bir şey büyüdü ve anladım ki hepsi aynı yere gidiyor. Yalnız güç biraz artınca ses yükseldi bu kapalı alanda sıkıntı yaratıyor ama yapacak bir şey yok.
Pellet JSB Straton bu arada. Regulatör ve 2 bilezik birden takmak gayet iyi sonuç veriyor ama uzun mesafe denemek gerek en kısa zamanda.
[Resim Engellendi: http://o1305.hizliresim.com/19/s/ndywj.jpg]