Abim bu kendini insan zanneden yaratıklar böyle kendini beğenmiş tavır takınırlar hiç uzatmadan sende aynı tavrı koyacaksın müşteri hizmetleri neresi diye sert bir şekilde sor baktın orasıda aynı tavır genel merkezde yetkili birini iste baktın olmuyor son sözün "tüketici hakları hakem heyetine gidiyorum" dediğin zaman bak neler oluyor.burada eczacının biri biz yazdırmayıp istemediğimiz halde babamın kullandığı insülin ve bilumum şeker,tansiyon vb ilaçlarından 1 yıl yetecek kadar yazdırmış,hiç üşenmedim sabah işe gitmeden önce uğradım baktım adamlar sert çıkıyor yanlış anlamayın kafalarını bile kırardım ama haklıyken haksız duruma düşmek vardı bende tamam dedim reçeteyi alayım dedim daha sonra ben şimdi başta il sağlık müdürlüğü daha sonra bölge müdürlüğü,Türkiye eczacılar birliği ve Türkiye tabipler birliğine şikayet etmeye gidiyorum dedim,akşama kadar sürekli beni aradılar başta Türkiye Eczacılar birliği beni aradı ve işin ciddiyet kazanması için son bir yere daha şikayet yapmamı söylediler,akşam eve gittiğimde sürpriz ... başta eczacı yanında kardeşi yanında bayan çalışan ve bu bayanın babası kapıda iştima halinde beni bekliyorlar,hiç suratlarına bakmadan içeri girdim,arkamdan başladılar dil dökmeye ne evraklar getirmişler sorma yok bundan sonra ilaç konusunda kimseye yardım etmiyecez yok siz isteyin ilacı eve kadar getirelim falan fistan,neyse şikayetten vazgeçtim ancak doktor denen kasap'ın tavrından sonra başımı duvarlara vurdum (Forumdaki Doktor abilerimi tenzih ediyorum,beş parmağın beşi bir değil) keşke şikayetimi almayıp sürüm sürüm süründürseydim çok pişmanın acımayacaksın adam ben şikayetimi geri aldıktan sonra beni şikayet etmeye kalktı ama elinde delil yok telefon kayıtlarını dökerim dedim kedi yavrusu gibi pıstı haysiyeti eksik herif,abi 1 tl de olsa şikayet hakkını kullanacaksın sen,ben ya da başkası şikayet etmezsen daha beter olaylar başımıza gelir,
Saygılarımla
Veysi