- Resmi Gönderi
hatsan regülatör olayını kolay oturtamaz bence regülatör olayı göründüğü kadar basit değil hele bu sistemi hatsan çalışma koşullarında yapmak çok daha zor olur buda gayet doğal
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
hatsan regülatör olayını kolay oturtamaz bence regülatör olayı göründüğü kadar basit değil hele bu sistemi hatsan çalışma koşullarında yapmak çok daha zor olur buda gayet doğal
yarım regülatör kavramı nedir? bilen varsa lütfen açıklayabilir mi
Fuarin ilk günü gidip inceledim bende, fakat hiç beğendim . Walther dominatör den devşirme birazcık sarjor ise hw100, hernekadar genel kalite yükselmiş gibi dursada parça işçiliği vasat ın üzerine çıkamıyor. Tüfeği elinize aldığınız da zaten o ucuzluğu hissediyorsunuz, kurma kolu korkunç ötesi ilkokula giden bir çocuk daha iyi tasarldı.
Fuarin ilk günü gidip inceledim bende, fakat hiç beğendim
cemal koskoca yorumu okuyup dil sürşmesine takılmana üzüldüm ' beğenmedim demiş ':)
Yarı devrede çalışan reg - Yarı performansta çalışan reg vb. gibi şeyler anladım bende hatsan yetkilisinin söylediği sözlerden... Aklım o anda adamın söyledikleriyle karıştı zaten. hatsan yetkilisi:yarım regulatör kullandık, 250 metreden etkili olsun diye ,ama tam regülatör de kullanabilirdik bu sefer 100 metrede etkili olurdu dedi.
Arkadaşlar tüfeği alan kullanan var mı acaba? Almayı düşünüyorum ama kararsızım..
Yerli tüfeğe kimse bu kadar para vermek istemiyor sanırım.. Galatian 4 düşünüyorum.. Umarım görünümden başka +ları vardır. Keşke bir hatsan yetkilisi foruma katılsa ve tüfeği biraz anlatsa. Hiçbiryerde bilgi bulamadım. Tüfek ya hiç satmıyor. Yada alan hiç kullanmıyor
youtube'da dolanırken gördüm. 2 adet hatsan galatian videosu var mış. Buyrun izleyelim.
Merhaba arkadaşlar. Sonunda Galatian 4 aldım. Tüfek henüz elime geçmedi. Regülatör yokmuş tüfekte. Uygun fiyata bulabileceğim regülatör var mı acaba. 300 tl vermek istemiyorum.. Tüfek elime geçer geçmez yorumlarımı yazarım. Hafta sonu içinde atış videolarımı eklerim.
Herkese güzel bir hafta dilerim.
şimdiden hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. İnş aldığıma değer.
onur .22 mi yoksa .25 mi aldın
.22 aldım. .25 kalibresi ihraç ediyorlarmış. TR içi satış yasak diye vermedi HATSAN. Bana pek inandırıcı gelmedi.
Yasak falan değil adam elindeki malı satmış
http://www.youtube.com/watch?v=QouRHwnD-i4 Parçaları
http://www.youtube.com/watch?v=EOhOmAXrFjc125 metre atışı
Yönetici Notu: Forumda üslubunuza dikkat ediniz. Tanışalım bölümünde kendinizi tanıtınız. Aksi halde üyeliğiniz sonlandırılacaktır.
Çok güzel bir inceleme,
Fena değil regülatörle adam olur
Airgun Web in incelemesi.