İsa grupman süper de 100mt üzeri bekliyoruz bu başlık altında
200, 300, 400 gönlünden ne koparsa
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
İsa grupman süper de 100mt üzeri bekliyoruz bu başlık altında
200, 300, 400 gönlünden ne koparsa
Bayramı iple çekiyorum abi.
Diana 350 magnum .177 ilk tüfeğimdi. Atış yapan arkadaş veya başka bir arkadaş o mesafeden o kola kutusunu veya başka bir kutuyu vursun elini öperim yokuş aşşağı atsa 50 katlı binanın tepesinden dibine doğru %10 ihtimalle vurabilir oda ihtimal
Video da bir gariplik var sanki. kolalar yan tarafından deliniyor sanki bana öyle geldi. yanlımış ta olabilirim.
Video da bir gariplik var sanki. kolalar yan tarafından deliniyor sanki bana öyle geldi. yanlımış ta olabilirim.
aynen bana da öyle geldi. birde o mesafede silahın patlama sesiyle kutunun vuruluşu aynı anda gerçekleşiyor gibi. normalde bu mesafede patlama ve vuruş sesi arasında tahmini 1-1,5 sn lik bi ara olması gerekir...
Evet, 1. atışta açıkça pellet soldan geliyor, kutu sağa doğru savruluyor, fışkıran kola ise pelletin geldiği yöne, sola doğru...
2. atışda ise pellet sağ taraftan geliyor, kutunun savruluşu sola , kolanın fışkırma yönü ise sağa doğru. Yerde bıraktığı ıslaklıktan da pelletin geliş yönü açıkça görülüyor.
Ayrıca herkesin dikkatini çeken tüfeğin sesi ile vurulma arasındaki kısa süre... İzleyerek yakalamaya çalıştım ama mümkün değil...yaklaşık 0,25 saniye civarında sanırım. buna göre de hız 800 fps olsa, atılan mesafe en çok 200 feet, yani 65-70 metre civarında olması gerekir.
diana videosu bariz şekilde sahte ingilizcem iyi olsa youtube yorumunda saydırıdım,çünkü fena sinir oluyorum böyle durumlara milleti aldatmaya çalışanlara
Unuttuğumuz bir video var 615 yard
Haley 257
257 sonraki projem:D
O zaman sizi takip etmeye devam edelim
bu tüfekten türkiyede varmıdır acaba
Bi Tahmin edin bakalım varmı dır.
Olmaz diye bişey yok:D
Geçen hafta sonu yaptığım atış.
310 metreden 1 litrelik pet şişeyi vurdum:D videoya alamadım.Fx no limit ayakları bekliyorum gelince 400 üstü gelir:D
Doğan hocam önemli olan her atışta vurmak yada 2/1 veya 3/1 vurmak. Uzak mesafede tüfeğin istikrarı önemli bir ara sumatralar ile uzak mesafe atışları vardı 20 atışta bir isabet alınıyordu öyle olduktan sonra 500 -600 metrelerede attım vurdum denir.
bu arada video yarım kalmış atış videolarınıda yüklüyorum.
Çok güzel ve isabetli atışlar tebrik ederim, Tüfek zaten son derecek güçlü ve istikrarlı. Benimde son derece hayran olduğum bir tüfektir kendileri.
Çok güzel ve isabetli atışlar tebrik ederim, Tüfek zaten son derecek güçlü ve istikrarlı. Benimde son derece hayran olduğum bir tüfektir kendileri.
Teşekkürler... Tüfek orijinal hali ile 60fp 20 atış ancak yapıyor fakat çekiç sekmesi önleyici sistem ile bunu yine 60fp de 45 atışa çıkardık üstelik regülatörlü gibi sırada 12 yivset LW match grade namlu var.