Güle güle kullanın
diğer pcplere göre ne fark var ?
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Güle güle kullanın
Ben de Falcone can alıcı sorularını ne zaman soracak diye merakla bekliyordum. Evet cevap bekliyoruz, diğer pcp lerden ne farkı var bunun ?
Bu tip soruların hastasıyım. Tek bir can alıcı soru ile Tüm bilgiler alınır ve huzur içinde bir sonraki sorunun kurbanı aranır
Seri atış yapıyormu bende onu merak ediyorum.
Haydi ama birileri internetten bilgileri derleyip burada bir makale hazırlayabilir. Bütün işin incelikleri, detayları, farklarını görmüş oluruz.
Olmazmı? Ne dersiniz? Haydi şimdi
regulatör varmı?
regulatör varmı?
Steyr'lerin her modelinde regülatör var
tesekkürler
Güle güle kullanın
Teşekkürler diger pcp lerden farkı biallon kurma sistemi bollt kolu yok hava itmeli vesayre
Ben de Falcone can alıcı sorularını ne zaman soracak diye merakla bekliyordum. Evet cevap bekliyoruz, diğer pcp lerden ne farkı var bunun ?
Bu tip soruların hastasıyım. Tek bir can alıcı soru ile Tüm bilgiler alınır ve huzur içinde bir sonraki sorunun kurbanı aranır
Falcone arkadaşımız güzel soru sormuş farklı lık mutlaka var da ben henüz çok iyi inceleme şansı bulamadım gözlem lerim 15m için airwolf ile kıyasladım wolften 1mm daha ufaf bir gurup yaptı biatlon kolu çok keyifli hava itmeli oldugu için şarjörün kenarlarından hava cıkıyor ? hızl dolum degil ama söküp doldurmak zordegil incelemeler sürecek selamlar
regulatör varmı?
Henüz bilmiyorum
Bende öğrenmiş oldum teşekkürler
Seri atış yapıyormu bende onu merak ediyorum.
Ömer bey seri atmıyor biatlon kolu cok pıratik kulan maya yardımcı oluyor selamlar
gücü ne kadar
gücü ne kadar
bildiğim kadarıyla 30FPE (40 Joule) , Sezgin bey krono ölçümü yapabilirse doğrusunu öğrenebiliriz.
yani sumatra yada day state gibi güce yönelik değil isabete yönelik bir silah. Sanırım çok isabetlidir.
Sezgin bey, gürültü seviyesi Air Wolf'den biraz fazla demeniz ilgimi çekti.Bizim kullandığımız modelde gürültü oldukça fazla.
Bu arada silahı kullanmadığınız zamanlarda Steyr'in tavsiye ettiği gibi tüpü gevşeterek saklamanız regülatör pullarının sürekli baskı altında kalmasını önleyip ömrünü arttırabilir.
gücü ne kadar
koronom olmadıgı için olçüm yapamadım 40joule yazıyor çevrimi 29.5fpe ölçüm yapınca yayın larım selamlar
Sezgin bey, gürültü seviyesi Air Wolf'den biraz fazla demeniz ilgimi çekti.Bizim kullandığımız modelde gürültü oldukça fazla.
Bu arada silahı kullanmadığınız zamanlarda Steyr'in tavsiye ettiği gibi tüpü gevşeterek saklamanız regülatör pullarının sürekli baskı altında kalmasını önleyip ömrünü arttırabilir.
Taylan bey teşekkürler tüp söküm olayından haberim yoktu tüpü hemen söküyorum ses oldukça fazla katılıyorum taylan bey müsait bir gün test leri birlikte yapalım selamlar
Uxw8W5_6IYY
Kurma sistemi on numara.