Namluya sürmeden pelleti atarken acaba aradan hava kaçağı oluyor mudur. Ayrıca isabetw olumsuz bir etkisi olur mu diye düşündüm. Ayrıca belki daha uzun bir şarjör ile 10 lu atış da yapabilir gibime geldi. Mekanizmayı görmedim tabi.
Steyr Hunting 5 Türkiye De
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
AR 6 gibi mi
-
Bir nevi öyle. Pellet probu yok. Ateş edince pellet direk şarjörden atılıyor. Steyr gibi bir firma çaresini bulmuştur eminim.
-
Namluya sürmeden pelleti atarken acaba aradan hava kaçağı oluyor mudur. Ayrıca isabetw olumsuz bir etkisi olur mu diye düşündüm. Ayrıca belki daha uzun bir şarjör ile 10 lu atış da yapabilir gibime geldi. Mekanizmayı görmedim tabi.
Hava kaçagı var tetigi düşürdügünüz an şarjör ün solundan havayı hissediyorsun ama isabet sorunu yok 15m ve 20m lerde deneye bildim ses oldukça fazla isabet sorununu çözmek için tahminen 40fps lik hava basıncı kullanıp 30fps güç elde edilmiş gibime geliyor tamamen benim tahminim selamlar -
youtube daki bütün videolarını izledim , bu tüfek gerçekten süper ben de bir tane edinmek istiyorum fakat türkiyede fiyatları çok yüksek 8-9 bin tl civarında. size ne kadara mal oldu. biz de edinebilir miyiz? güle güle kullanın
-
youtube daki bütün videolarını izledim , bu tüfek gerçekten süper ben de bir tane edinmek istiyorum fakat türkiyede fiyatları çok yüksek 8-9 bin tl civarında. size ne kadara mal oldu. biz de edinebilir miyiz? güle güle kullanın
2 sene önce 5.500 tl civarı ben aldım sezgin bey,in silahını..
mükemmel bir silah,
-
Hayırlı olsun, keyifli atışlar dilerim.
-