Android işletim sistemi kullanan akıllı telefonlar için Chairgun balistik hesap programı çıkmış arkadaşlar. Hepimize hayırlı olsun.
Sırf bu yazılım için iPhone kullanmayı bile düşünmüştüm, Android için de uyarlanması yerinde olmuş.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Android işletim sistemi kullanan akıllı telefonlar için Chairgun balistik hesap programı çıkmış arkadaşlar. Hepimize hayırlı olsun.
Sırf bu yazılım için iPhone kullanmayı bile düşünmüştüm, Android için de uyarlanması yerinde olmuş.
Belki çok acemice bir soru olacak ama bu uygulama ne işe yarıyor?
yaşasın
hobiyle ilgili uzun zamandır aldığım en güzel haberlerden biri
Arkadaşlar merhaba
Google play store'a chairgun yazınca bulunamadı; Hawke optic yazınca da halen kullanmakta olduğum Strelok programı geliyor.
Eger bir yanlış yapmıyorsam henüz google markete bu uygulama girmemiş.
Bilgisi olan olursa bizide bilgilendirirse iyi olur
teşekkürler.
Android işletim sistemi için Strelok vardı zaten Chairgun unda olması iyi olmuş fakat Strelok chair gun a göre hem basit ve gelişmiş bir program ben Strelok+ kullanıyorum çok memnunum.
güzel haber indirdim kurdum bile
işlem tamam bende yükledim
Belki çok acemice bir soru olacak ama bu uygulama ne işe yarıyor?
Dürbünlü tüfeklerde, saçmanın, tüfeğin ve dürbünün özelliklerini programa girdikten sonra belli bir mesafeye sıfırlanan silahın farklı şartlarda atışının nasıl değiştiğini gösteriyor.
Farklı bir mesafeye atmak için, rüzgarlı havada atmak için, farklı bir optik büyütme değerinde atmak için ya da farklı saçmayı farklı hızlarda atmak için gereken düzeltmeleri gösteriyor diyebiliriz.
Arkadaşlar merhaba
Google play store'a chairgun yazınca bulunamadı; Hawke optic yazınca da halen kullanmakta olduğum Strelok programı geliyor.
Eger bir yanlış yapmıyorsam henüz google markete bu uygulama girmemiş.
Bilgisi olan olursa bizide bilgilendirirse iyi olur
teşekkürler.
Google değil wrangler'ın verdiği linkten indirin.
Google değil wrangler'ın verdiği linkten indirin.
Yardımınız için teşekkür ederim google play store harici bir indirme daha önce hiç yapmamıştım şimdi yükledim....
Daha önce bu programı Iphone da da kullanmıştım Ali arkadaşımızın dediği gibi strelok daha sade ama onda da grafik yok artık ikisinden de yararlanmaya çalışırız
Hem telefona direk yüklememe hemde bilgisayardan telefona yüklememe rağmen Nokia C6-01 telefonda "Bozuk" uyarısı ile hata veriyor.
Hem telefona direk yüklememe hemde bilgisayardan telefona yüklememe rağmen Nokia C6-01 telefonda "Bozuk" uyarısı ile hata veriyor.
Yanlış bilmiyorsam sizin telefonun işletim sistemi Symbian bu android uygulaması sizin telefona uymaz.
yaşasın
hobiyle ilgili uzun zamandır aldığım en güzel haberlerden biri
aynen uzun zamandır beklediğim bi haber çok sevindim ve direk indirdim
Yanlış bilmiyorsam sizin telefonun işletim sistemi Symbian bu android uygulaması sizin telefona uymaz.
Alıntı sahibi "Wanted_Tr_Gun" Hem telefona direk yüklememe hemde bilgisayardan telefona yüklememe rağmen Nokia C6-01 telefonda "Bozuk" uyarısı ile hata veriyor. Yanlış bilmiyorsam sizin telefonun işletim sistemi Symbian bu android uygulaması sizin telefona uymaz.
Haklısınız, heyecandan dalgınlığıma gelmiş
arkadşlar bunun nasil kullanilacagi hakkinda video yokmu veya cekip yayinlayacak arkadaslar olursa ogrenmiş oluruz
arkadşlar bunun nasil kullanilacagi hakkinda video yokmu veya cekip yayinlayacak arkadaslar olursa ogrenmiş oluruz
Evet kullanım için bir video olsa iyi olurdu silah yok daha ama indirdim çözmeye çalışıyorum programi
silahlhin gücünü göre x metrede x pellet i x dusme yapar x mildotu kullan diye hesaplama yapıyorsun kaoa anlatim bu
Eline saglik Yasin, bende indirdim, cok guzel
buyrun buda android için balistik calculator
buyrun buda android için balistik calculator
ücretli versiyonları daha iyi olan varsa söyleyim 10 dk içinde ücretsiz linkini veriyim bunun dısı varsa..