yeni aldıgım tüfek icin stoeger x20 suppressor 4.5 kalibre icin nasıl bir pellet almalıyım. bana öneri yazar mısınız.
stoeger x20 suppressor 0.177 icin pellet secimi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Jsb 10.3 grain pellet cok iyi sonuc verir, hem isabet hemde tahribati muhtesem ama bu pelletler biraz agir oldugu icin herzaman kullanma yayi kirabilirsin. Bunun disinda ucuz gamo pelletlerde fena sayilmaz. Ama tufegine en uygun pelleti deneyerek anlarsin.
Kazasiz, belasiz atislar dilerim. -
kardesim arkadasın dedigi gibi jsb uygun bir marka daha iyi istikrar icin jsb diabolo exact kullanabilirsin.
-
gamo ts10
-
Crosman pointed.
-
RWS Super field
-
arkadaşlar önerileriniz için tşk ederim.saygılar....
-
tüfeğinin yakın ve orta mesafede en sevdiği pelletler gamo match,gamo pro match'dır.
-
merhabalar;
gamo red fire 4.5 lerı denemenızı tavsıye ederım...
-
Her arkadas tecrubesiyle farkli peletler soylemis.ben bu tufekte AA ft 8.40 4.52 ve hatsan jsb rs 7.66gr 4.52 atmanizi tavsiye ederim.Goreceksiniz ki attiginiz her pelet ayni delikten gecek.saygilar...
-
Uygun fiyatlı olsun derseniz gamo macht isabeti bence gamolar içinde en iyisidir her tür gamoyu kullandım, artı olarak crosman macht pellet , jsb türevleri her şekilde kendını kanıtlamış zaten bir de hn baracuda 10,64 olması lazımdı tek geçerim.