bu da ilginç android için "chrono connect mobile" indirin lite versiyon ücretsiz. namlu sesi ve hedefe pelletin çarpma sesinden hız ölçüyormuş. İndirdim ama henüz denemedim. Veriler doğru girilirse tutarlı ölçümler yapabilir ama gerçek krono hassasiyetinde olmayacaktır.
Android için Krono - Chrono Connect Mobile
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Erdem abi geçen sene F1 chrony ile denemesini yapmıştım, bazen verdigi saçma değerler dışında aşağı yukarı fikir verecek kadar yeterli sonuç sağlıyor. Kronosu olmayanlar için faydalı olacağı kesin.
-
simdi denedim arkadaşlar.zoraki hp 01 4.5 ve hw 97k ile veriler nadiren saçmalıyor ama fabrika verilerine yakın degerler veriyor!bence fikir edinmek için süper.Sonuçlar gerçekçi!fakat peletin agırlıgını ve bc değerini dogru girmek sart!
-
Evet arada saçmalıyor ama en azından bir fikir veriyor.
-
simdi denedim arkadaşlar.zoraki hp 01 4.5 ve hw 97k ile veriler nadiren saçmalıyor ama fabrika verilerine yakın degerler veriyor!bence fikir edinmek için süper.Sonuçlar gerçekçi!fakat peletin agırlıgını ve bc değerini dogru girmek sart!
bugun kapalı garajda denicem ama exact jumpo nun bc değerinin ne olduğunu bulamadım bilginiz var mı ? -
jsb exact 15,89 gr Bc : 0.0310
-
Ben geçenlerde uzun bir süre denedim. Chrono'nun 932-937 verdiği değeri 927-930 olarak verdi.. çok güvenilir olmasada günü kurtarır. Ses hassasiyetini iyi ayarlamak lazım. Bir de telefonu dik kullanmak benim telefonun mikrofonu açısından daha iyi sonuç verdi.
-
en azından istikrarlı bir standart verebiliyorsa, (aynı pellet-aynı mesafe-aynı nesneye atış yapıldığında şaşırmıyorsa) kıyaslama-karşılaştırma yaparken faydalı olabilir
-
Kisa mesafelerde denrmek mantikli olsn cunku sistem silahin patlama sesinden sonra carptigi yerden ikan sesle olcum yapiyor.elle bile ayri Yri iki ses cikarinca hiz olcuyor.
-
Bu chronoy connect demosunu telefona indirdik, namlunun 1 mt önüne doğru getirip 7-8 mt ye birkaç atış yapıp denedim.
15.89 jsb kullandım ama değişik değerler gösteriyor. (2200-650-458-650) gibi.
Acaba bunu kullanmayı mı bilemedim.bilen, kullanan varsa yardımcı olabilirmi?
-
Bu chronoy connect demosunu telefona indirdik, namlunun 1 mt önüne doğru getirip 7-8 mt ye birkaç atış yapıp denedim.
15.89 jsb kullandım ama değişik değerler gösteriyor. (2200-650-458-650) gibi.?(
Acaba bunu kullanmayı mı bilemedim.bilen, kullanan varsa yardımcı olabilirmi?
Orada option bölümünde mesafe uzaklık ve telefonun duracağı mesafe ayarlarını doğru yaptıysanız bir sıkıntı olmaması lazım. Telefonu 1 metre aşağıya demir bir kaseye koyun daha iyi algılaması için. Mesela uzaklık 6 metre, telefon 3 metre uzakta 1 metre aşağıda olarak girin değerleri.Hedefiniz çok ses çıkaran bir obje olsun.
-
Orada option bölümünde mesafe uzaklık ve telefonun duracağı mesafe ayarlarını doğru yaptıysanız bir sıkıntı olmaması lazım. Telefonu 1 metre aşağıya demir bir kaseye koyun daha iyi algılaması için. Mesela uzaklık 6 metre, telefon 3 metre uzakta 1 metre aşağıda olarak girin değerleri.Hedefiniz çok ses çıkaran bir obje olsun.
Eyvallah çok teşekkür ederim.
-
Eyvallah çok teşekkür ederim.
Aynen uyguladım.
AT44long altaros reg. 15.89 jsb
setuskur ayarını sağa en sona kadar çevirdim 313 gösterdi.
sola çevirdim 4 tur, 325-335 gösterdi.
sola çevirdim 5 tur, 313-325 gösterdi
sola çevirdim 6 tur, 359-300 gösterdiBirde pro ayarlarını değiştirmeden x20 supp.5.5 ile prohunter ile 2 atış yaptım ondada, 525-500 gösterdi
kafam karıştı Ya tüfekte bi sorun var, ya programda yada bende -
Şöyle bir video var bunun gibi uygulasak nasıl olur acaba kısa sürede deneyeceğim.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
programı bende denemek istiyorum jsb straton jumbo 15.89 gr pellet in bc değerini nedir ve pelletlerin bc değerini nasıl buluyoruz.
-
programı bende denemek istiyorum jsb straton jumbo 15.89 gr pellet in bc değerini nedir ve pelletlerin bc değerini nasıl buluyoruz.
JSB Straton BC: 0.023
-
http://www.photosbykev.com/wordpress/userfiles/pelletdata.htm
Yardimci olacaktir -
gamo magnum un değerleri nedir acaba bulamadımda gamo pro magnum var ama magnum yok