Satıcı 1. nesil son 1 tane kaldı dedi bende aldım hemen ama nedense bu kargocular getirmedi yaw sabır tasımıyız aaa hadi getirin
bu yesil gresin belli bi markası varmı acaba?her firmanın yesil gresi mi var var yoksa
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Satıcı 1. nesil son 1 tane kaldı dedi bende aldım hemen ama nedense bu kargocular getirmedi yaw sabır tasımıyız aaa hadi getirin
bu yesil gresin belli bi markası varmı acaba?her firmanın yesil gresi mi var var yoksa
allah her keze kısmet estin webley patriot u artık başka bişiler alcaz anlaşılan 1-2 sonra tüfek alcağım icin ne kısmet olursa
insallah kardesim sana daha iyisini nasip etsin allah vall aiyimi ettik kötümü ettik bilemiyorum artık
Kazasız Zevkli Atışlar.
Hayırlı olsun
tesekkürler arkadasım silahım simdi geldi harbiden iyi silahmıs kundagı mükemmel işçilik yapmıslar gezi hiç kpırdamıyor iyi nisan alıncak gez göz hizalandıgında arpacık gezin centiğine tam oturuyor sıfırlandıktan sonra kacarı yok mod 125 e göre hafif tepmiyor kalite bu kadar mı belli olur yaw yerliler kopyayı bile beceremiyor geliştirip yapsanız ne olur acaba istediklerinde alasını yapıyorlar ama herseyden caldıktan sonra bi anlamıyok bence güzel bi tüfek arkadaslar
hayırlı olsun
Webley patriot un tek sevmediğim yanı kit olarak gelmemesi Herşeyine ayrı ayrı para harcıyon en kötü yanı
herkese tskler arkadaslar sabırsızca hafta sonunu bekliyorum silahı sıfırlayacam bide arkadaslar yesil gresle ne zaman yaglamalıyım hemenmi belli bi atıstan sonramı pelet olarak önerileriniz nedir uzun mesafede delip gecsin istiyorum
hayırlı, uğurlu olsun
birde genel bir hatırlatma yapmak isterim; özellikle bu tür magnum silahları kullanırken, hele hele kapalı bir alanda atış yapılıyorsa, mutlaka koruyucu atış gözlüğü kullanılmasını tavsiye ederim
hayırlı, uğurlu olsun
birde genel bir hatırlatma yapmak isterim; özellikle bu tür magnum silahları kullanırken, hele hele kapalı bir alanda atış yapılıyorsa, mutlaka koruyucu atış gözlüğü kullanılmasını tavsiye ederim
Magnum ne demek ya? Büyük mü?
Magnum = Güçlü
Magnum = Güçlü
Büyük, geniş anlamı taşır latincede Vücutta mesela omuriliğin kafatasından çıktığı deliğe Foramen Magnum denir. Foramen = Delik, Magnum= Geniş
Pistonları geniş olanlarda otomatikman güçlü oluyor sıkıştırdığı havanın fazlalığından dolayı.
valla kardes biz türk insanıyız bize bişey olmaz deyip ,atın ölümü arpadan olsun deyip aids olan kask takmadan 100 km hız yapan bi ingiliz gibi sag dan sollayan sinyalkullanmayan nükleer atıktan kacarak korunan milletin insanlarıyız işmi şimdi gözlük aaaaa sende canım saka saka bunada ulan yakısmaz bu diye takmazlar ya heehehe takın kardesim kardesim insaat mühendisi baret neden takmadınız fırcası atarken elemanlarına elemanının kafası yarıldı kalas düştüde artık bareti birader demeden takıyorlar takın kardesi gözlüklerinizi