3-4 gün önce aldıgım mod 90 'da tehlikeli bir arıza vardı.Emniyeti açıp kapatırken ateş alıyordu tuhaf bir durum .Bende bunun yakın zzamanda başıma iş açacagını dusunerek aynı gun hatsan fabrıkasına kargoladım.Kargo ucretını Hatsan karşıladı.
Acaba aldıgım yerden değişim talep etseydim daha mı iyi olurdu .Çünkü Hatsan Silahı açacak Nede olsa tüfek açılmış olacak bir nebze eskimiş gibi olacagını dusunuyorum siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Tüfekte Arıza
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
tüfeği sen değil üretildiği yer açacak dert etme doğduğu yere gitmiş sıkıntın olmaz
-
mal 3-4 günlük .tabikide geri vericektin başka tüfek alıcakttın .keşke önceden sorsan... geçmiş olsun
-
mal 3-4 günlük .tabikide geri vericektin başka tüfek alıcakttın .keşke önceden sorsan... geçmiş olsun
o yönden haklısınız ama şimdi aldıgım yere kargola sonra yenisi gelecek .Yine bir sorun çıkarsa ugrasmam kırarım tüfeği sonra
ama fabrikaya gonderırsem gerekli bakımını yaparlar belki baska yerindede sorun çıkar onlarıda kontrol ederler diye düşündüm -
tertemiz yapar bakımını yapar yollarlar endişen olmasın.
-
merak etmeyin tüfeğiniz rafta durduğu halden daha iyi bir şekilde size geri döner
-
Bilgiler için teşekkürler .Yarın Hatsan Fabrikasına varır kargo
-
hatsan sen demesen bile herşeyi yeniler yollar korkma.
-
hatsan sen demesen bile herşeyi yeniler yollar korkma.
teşekkürler.
-
Bende Galataian aldım. Fakat silah çalışmadı. Fabrikaya yolladım. 1 hafta oldu ses yok. Bakalım ne olacak?