Hazır satılan çekiç ve valf yaylarından almıştım fakat tüpü bir türlü açamadım ve şimdilik sadece çekic yayını değişerek o haliyle bıraktım. Ortalama tam güçte 38 fp güç üretiyor. Eğer tatmin etmezse ilerde valf yayını değişip 45 fp civarlaırna çekeceğim.
Tabi ilk defa yabancı olduğum bir tüfeği açınca hatalı bir iş yapmamak için elim ayağım titremedi değil ama gayet kolaymış Takıldığım yerlerde bana yardım ettikleri için (MASTER) Akif abi ve (İRONARM) Rüştü abiye çok teşekkür ederim. Ayrıca Levent kardeşimede sıkışınca danıştım, elden geldiği kadar yardım etmeye çalıştı onada ayrıca teşekkür ederim.
Akşam denedim fakat scuba azalmış 170 bar 100 bar arası denemek mecburiyetinde kaldım. Tam güçle 170-100 bar arası 38 atış yapıyor, tahminim 200-100 arası . 55 60 atış arası yapar.
Chrono olmadığından telefonla ölçtüm, 5-10 fps fark edebilir.
28 grain 780 fps
18 grain 970 fps
21 grain 900 fps
16 grain 1025 fps
Civarlarında değerler üretiyor. 16 grain baya isabetsiz oldu bu süratle, gücü seviye 3 e alınca eski isabetine kavuşuyor. 18 ve 21 grain gayet iyi özellikle 18 grain seviye 4 buçukta çok iyi grupman çıkardı. 28 grain ile grupman denemedim, tahribat denedim ve ehh idare eder tahribatı, en azından artık 10 metreden 18 mm mdf yi delebiliyor, önceden çıkışına yakın civarda kalıyordu.
Saygılar.