Mod 90 Türündeki tüfeklere görüntü açısından ne tür değişiklikler yapılabilir.
Çünkü Tüfeğe bakınca her tarafı siyah kaba bir görünümü var
Modifiye
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Mod 90 Türündeki tüfeklere görüntü açısından ne tür değişiklikler yapılabilir.
Çünkü Tüfeğe bakınca her tarafı siyah kaba bir görünümü var
kundat değişimi bez bant uygulaması ile askeri kamuflaj cok sık durur metehan abi(kafa avcısı) bi ara bulup satıyordu aldığı fiyattan zor bulunuyor biraz -
flowerhorn334 sen hobinin zehirini çok hızlı aldın bakıyorum Üstelik şansına bozuk tüfek almış olmana rağmen, hala soğumadığına göre baya bir saracak seni bu hobiAbim onu hiç elleme sen, biraz gelince kullan, birazda para biriktir yavaş yavaş. Çünkü bir süre sonra o seni kesmeyecek, başka tüfek almak için zaten satacaksın onu
-
flowerhorn334 sen hobinin zehirini çok hızlı aldın bakıyorum Üstelik şansına bozuk tüfek almış olmana rağmen, hala soğumadığına göre baya bir saracak seni bu hobiAbim onu hiç elleme sen, biraz gelince kullan, birazda para biriktir yavaş yavaş. Çünkü bir süre sonra o seni kesmeyecek, başka tüfek almak için zaten satacaksın onu
Geçen seneden beri bu hobiyi takip ediyordum karar veremedim .Ayrıca lise sona gidiyordum . Nasip olmadı fakat bu sene 1 ay felan bir işte çalıştım işe girmeden aklımda zaten havalı tüfek vardı . Direk maaşımı aldıktan sonra sipariş verdim.İnsan ne kadar hevesli olunca o kadar aksilik çıkıyor işte