değerli abilerim uzun zaman dan beri kullandığım üzümlü süper pozenin kundağındaki kurma dili kırıldı tüfeği kırarken iğneleri içine çekmiyo artık bilirsiniz 1 santim kadar boyu var yaptıracağımı bildiğiniz istanbul avrupa yakasında bi yer varmı ilgilenen herkese teşekkürler
istanbulda bildiğiniz tüfek tamircisi varmı
-
kaplan_muharrem -
8 Nisan 2008 19:00
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
değerli abilerim uzun zaman dan beri kullandığım üzümlü süper pozenin kundağındaki kurma dili kırıldı tüfeği kırarken iğneleri içine çekmiyo artık bilirsiniz 1 santim kadar boyu var yaptıracağımı bildiğiniz istanbul avrupa yakasında bi yer varmı ilgilenen herkese teşekkürler
Mercan yokuşuna çıkmadan herhangibir esnafa "Tüfekçi Ahmet"i sor yerini tarif edemem ara sokaklarda Kendisine güvenebilirsin, ünü yayılmış bir tüfek tamircisi... -
emin önü taraflarındanmı gireyim yoksa beyazıt tarafındanmı geçenlerde sordumda burda vardıda kapattı dediler mercanın içindeymiş acaba onumu söylüyosun yakın zaman larda görüştünmü adamla acaba basit bir işi var tüfeğin cevabın için teşekkürler
-
emin önü taraflarındanmı gireyim yoksa beyazıt tarafındanmı geçenlerde sordumda burda vardıda kapattı dediler mercanın içindeymiş acaba onumu söylüyosun yakın zaman larda görüştünmü adamla acaba basit bir işi var tüfeğin cevabın için teşekkürler
Eminönünden gir daha yakın. Hatta mangal vb. satan dükkankar var 2-3 tane yanyana, onların bir arka sokağı olması lazım. En son 1 ay önce ordaydım bende bir aksesuar taktırmıştım. Herhangi bir av bayii tarif eder zaten yeri.
-
ilginiz için teşekkürler yarın uğruyacam dediğiniz yere iyi akşamlar
-
arkadşım tüfek tamiri yaptırıcaksan bence üsküdar bağlarbaşında etem uçar uçar av pazarı ben sana orayı tavsiye ederim çünkü yivli yivsiz tüfek konusunda tek kelimeyle mükemmel kendi yivli tüfeğimde bir jarjöür problemi oldu hemen halleti internet sitesi uçar av pazarı ......