havali tüfek sevdana bu tüfekle baslicaktim sonra almadim 1. günde pcp ye gectim bu tüfek hakkında hiçbir bilgi inceleme bulamadım yada kullanicisi yok tr de nasil bi tufektir hep içimde kaldi acaba alsamiydim diye iyi bi yayli tüfek gibiydi Crossman Venom Dusk bilen kullanan var mı
Icimde kaldi Crossman Venom Dusk
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
PCP niz hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ama anlamadığım bir şey var. Pistonlu kullanan veya almayı düşünen arkadaşlara hemen pcp öneriliyor veya nasıl olsa pcp ye geçeceksin deniliyor. Ne alaka bilemiyorum. Evet ikisi de bir tür havalı, ikisi de pelet atıyor falan ama bunlar iki ayrı silah türü.
Kendi yaylılarımın yanında yaklaşık bir yıldır arkadaşların muhtelif bcp leri ile atış yapıyorum. Evet çok konforlu, rahat, attığını vuruyorsun vs. Ama pistonlu nun yeri, keyfi, rahatlığı başka.
Biri otomobil biri motosiklet gibi. Şimdi otomobil motosikletin alternatifi denilebilir mi?
Şayet daha önce hiç pistonlu kullanmadı iseniz ve imkanınız da varsa alın o pistonluyu. Aklınızda kalacağına keyfiniz de kalsın. -
PCP niz hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ama anlamadığım bir şey var. Pistonlu kullanan veya almayı düşünen arkadaşlara hemen pcp öneriliyor veya nasıl olsa pcp ye geçeceksin deniliyor. Ne alaka bilemiyorum. Evet ikisi de bir tür havalı, ikisi de pelet atıyor falan ama bunlar iki ayrı silah türü.
Kendi yaylılarımın yanında yaklaşık bir yıldır arkadaşların muhtelif bcp leri ile atış yapıyorum. Evet çok konforlu, rahat, attığını vuruyorsun vs. Ama pistonlu nun yeri, keyfi, rahatlığı başka.
Biri otomobil biri motosiklet gibi. Şimdi otomobil motosikletin alternatifi denilebilir mi?
Şayet daha önce hiç pistonlu kullanmadı iseniz ve imkanınız da varsa alın o pistonluyu. Aklınızda kalacağına keyfiniz de kalsın.
yok suan alma gibi düşüncem yok yaylı alsamda ya airking alırdım yada 460 magnum alırdım baya bi oldu pcp alali ilk aldığımda mod 125 ti cok zorlandım kırmakta direk pcp ve evet yapabilecekleri cok farklı bi pistonlu ile güç hız konfor vs.... -
Pistonludaki zevk gerçekten pcp'de yok bende diana 350 Magnum vardı sattım pcp'ye
Geçtim çok pişman oldum ve tekrar gittim 350 Magnum aldım
Artık 2 silahım var diana 350 Magnumun evde durması bile benim için
Çok büyük bir zevk :))