Değerli arkadaşlar, sonunda Boss'mu Royale500'mü diye gidip gelirken 6.35 kalibrenin ülkem şartlarındaki avantajından dolayı halihazırda reserve ettirmiş olduğum Royale500'ü aldım. Aksu Av, Yusuf beye ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederim.
Hafifliği, moderatörlü olması, işçilik kalitesi zaten bilinen konular. Benim dikkatimi çeken bu tip tüfeklerin olmazsa olmazı bipod için rayının olmaması hatta ve hatta daha önemlisi askı kayışı takacak yerlerinin de olmaması
Bu durumda el kundağını ray için deldirmekten başka çare aklıma gelmiyor. Bununla beraber mekanik nişangahıda olmadığı için (dürbün ayaklarımda şarjörü engelleyen kısalıkta olduğundan mekanik nişangahta uydurulabilirse diye bu model https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1807 düşünüyorum) konuda da çözüm önerilerine ihtiyacım var. Bu konularda tecrübeli arkadaşların yardımları lazım.
Böyle bir tüfekte böyle temel konular neden atlanmış ilginç doğrusu
Bu arada, smooth twist namluda bullet olur mu deneyip göreyim merakıyla aldığım 6.35 İ.Mehmetler şarjöre uzun geldi. Bu şarjöre bullet olmaz...
Turkcell ısrarla upload etmediğinden resimleri ilk fırsatta yükleyeceğim.