HATSAN Mod:140 daki SORUNLAR.-"Shadows"

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • yanlış anlama takıldığım falan yok hele bulşalım bakarız bırde sen kullanmadım dıorsun ve bu tufeğın dandik olduğunu nerden bilyorsun bak burda açıkve net diyorum hatsan 125 ten az güçsüzdür ama ondan 100 kat isabetlidir zaten fazlada uzatmaya gerek yok dediğim gibi yada senin dediğin gibi deneriz artı resimde çekeriz grupman resmi tam 50 metrede burdada yayınlarız bakalım 125 mi dandik yoksa 1000 ytl lik 77 mi yarışma falan işin gırgırı çekişme olursa daha zevkli olur maksat hem bizde bişiler öğreniriz millet boşuna hw ye bi çuval para dökmez herkes 200 ytl ye hatsan 125 alır bizde sevaba gireriz tebi gerçekten 50 metreden pelletleri yanyana diziyorsan benim önerim 50 metrede a 4 boyutunda hedef kağıdını yağ tenekesıne yada başka bişeye yapıştırmak ve ayakta desteksiz dürbünsüz gezle atışmak sonrada resim çekeriz forumda yayınlarız bukadar kuş lastiğide hediye edersen hayır demem onuda kullanmış oluruz

Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen kartalcin (19 Nisan 2008 21:35).

• tamam dostum yarın calışmalara başlıyorum ben filmde cekicem resimde şişeleride çekicem a4 kagıdıda inşallah

• hadi hayırlısı konu balşlığıda benden konu başlığı (BÜYÜK BULUŞMA) olsun

• arkadaşlar benim olay fiyasko oldu tüfeği aldım a 4 kagıdını aldım alyen anahtar felan pense ne olur ne olmaz diye hepsini yanıma aldım 2 poşetde şişe aldım ama daha 5 yada altı şişe kırmadan grup çalışmalarına başlamadan tüfeğin saçma yükleme yerindeki oring catlamalar yapıp lastik değilde porselen gibi dökülmeye başladı ve muhteşem bir hava kaçırma sonucu atışları iptal ettim bir iki kez o şekil denedim ama hava kaçırdığı için yay sanki boş atıyomuşum gibi sert vurunca yayı kırmadan iptal etttim buna ne dersiniz bilmem artık ben kabahati yine kendime buluyorum çünkü yeşil gresi biraz fazla kaçırdım galiba ilk başlarda dizel etkisi yapıyodu geçer diye aldırmadım geçene kadarda bizim oring porselen gibi oldu galiba neyse oringi sanayilerde arıyacam bulmaya calışıcam artık canımız sağ olsun inşallah başka zaman hayırlı kazazıs belasız atışlar

• tüfeği aldığın yerde belki var yada başka bir tüfekçiye sor olması gerekir ^^
    benim patriotunki de seninkine yakın bir durumu var.yeşil gres i çook abartılı sürmeyin derim ben resimlerde gördüğümüzün çeyreği kadar sürülse yeterli olacaktır

• yukarıda bahsettiğiniz iki silahı kullandım ayrıca bir mod 125 im var ve askerde keskin nişancıydım , hani aranızı bulayım kavga çıkmasın diye yazıyorum ;şrofls;. m0d 125 güçlü ama nişan almak çok zor hw 97 ise çok güçlü değil ama gördüğünü vurabiliyorsun amaç vurmak olduğuna göre hw 125 10000000000000 basar derim ama bu demek değilki mod 125 ile isabet kayıt edilemez. çok atış ve tecrübe ile artık iç güdüsel mi deyim ne deyim bilmiyorum ama isabet ettirme olsılığınız var.saygılarımla :thumbup:

hamdım piştim yandım oldum.

• meşedüzü kardeş inan çok üzüldüm daha nmüsabaka yapmadan 125 in böle sorunlar çıkarıcağını tahmin ediyordum aslında ama sana tavsiyem gresi çok ama çok az sür hatta pistonun içine sür sonra sil sadece film tabakası oluşssun yeter aksi halde normal şekilde sürsen bile keçeyi yakarsın oringide yakarsın bak oringi bozmuşssun birde düşün pistondaki keçen ne hale geldi onuda bi kontrol et bence hazır olunca haber et bana hedef kağıtlarım hazır .

• :)
    vallahi benimde hevesim gursağımda kaldı nede güzel bende hazırladımkagıtları felan foto makina ama sonuc hüsran oldu
    abi aklıma yılan soktun şimdi ya harbiden keşede yanıp katılaşmıdır acaba desene başımıza iş aldık bilinçsiz yapmayalım arkadaşlar sonuc böle oluyo

• bende evde atış yaparken 77 ile kazala 1.5 mm lik demir pellet tuzağını delmişim 5 pellet de aynı noktaya vurunca arkadan çıkmış duvara girmiş ;şrofls;. madem deliniodu nie pellet tuzağı demişler bu na ama bu tuzakta hatsanın ürünü acaba ondanmı.

• Aslında isabetli fakat az güçlü tüfek kuvvetli fakat grubu daha dağınık silağa 1000 çeker demek yanlış olur.
    Bunlar arz taleb meselesidir.
    Açık araziye giderseniz rüzgarlı havada 90m de güçlü tüfeğin isabet olanağı yüksektik.Hw 77 ye kimse kötü diyemez fakat 4.5mm bir sacmayı rüzgarlı havada 80-90m de hedefini bulması zordur. Rüzgarın şiddeti devamlı değiştiğinden ve sizin bulunduğunuz pozisyon ile hedefin bulunduğu yerdeki rüzgar farklılık göstermektedir. Bu yüzden rüzgar şiddetinide tahmininiz zor olur.4.5 luk tüfek ile rüzgar tespitide yapmak zordur çünkü dediğim gibi rüzgarın şiddeti devamlı değişir. Hatsan 125 gibi bir tüfek ile birde ts 18 pellek ile orta şiddetli sağdan gelen bi rüzgarlı havada 90m ilerdeki bira şişesinin üst sağ başına hedef almanız yeterlidir.
    İzmir gibi, genelde esintili bir yerde ve arazi ve yaban yerlerde atış yaparız. Bu yüzden benim isteğim güçlü bir tüfekten yanaydı, güçlü bir tüfek aldım fakat ilerde birde Tomahawk 4.5 luk istiyorum.
    Zaten foruma dikkat ederseniz herkez boşuna 3-5 tüfek sahibi değil. Bunlar arz taleb meselesidir.

Ama yinede mod125 ile 50m de açık alanda arkadaşın dediği gibi 1 sacma boşluğu ara ile grupman yapmak...o tüfek ile biraz zor :)

Webley Tomahawk 5.5mm + Silencer
    3-9X44 Pamir
    Sports Match Dampa ayak
    Webley Raider 10 (Sürpriz bir yenilikle yakında elimde)
    Sutter 6-24X50 Mdot

• sayın dracone ruzgarlı havada modifieli airarms bile başarısız olabilir ama bu rüzgarlı havada hw 77 nin üstelik modifeli standardından güçlü hatsan 125 ten kötü olacağı anlamına gelmez .

• ati

bende istanbuldayım sizin 50 metrede 2 pelleti nasıl yan yana hatsan ile koyduğunuzu çok merak ediyorum bi gün buluşalım

cok kolay kaliteli pelet uygun atis pozisyonu ve konsantrasyon.ben aynini 70 metreden yapiorum.ama en onemli unsur pelet olmmassa olmazim hilal avdan temin edebilirsin :thumbup:

optima 6,35 tasco3-9*40
    optima5,5
    hatsan,4,5

sarsılmaz concorde 5+1

veeeee cz 75 16+1 :thumbup:

• arkadaşlar buluşmayı yaptık gerçekdende paletin baya bir etkisi var baya değiltamamen paletin etkisi var hw 77 benjamin 5.5 paletle harika bir iş cıkartıyo 50 mt de dürbünsüz gözlerimle gördüm konusuyorum ama başka paletlerle sapma yapıyo gerçi başka dediğim 3 çeşit toplam palet vardı saten benim mod 125 de gamo mach midir nasıl yazılır suan aklımda değil onunla gayet güzel sapmadan atış yapıyo sunu sölim hw 77 alttan 2 tane dağınık 3 tane üstde benim 125de üste 2 tane dağıttı alttan 3 tane topladı tabi bu atışlar ayakda desteksiz 50 metrede dürbünsüz yapıldı artık gerisisizekalmış bu tüfekler dürbünlü ve destekli ne yapar onuda siz düşünün dürbünsüz karanbole atıyon gibi oluyo ama yinede vurunca insan keyifden ucuyo ve cok zevkli tabi budeğilki hatsan mod 125le hw 77 aynı aynı kalite demek aralarındadünyavarkvarhw 77 tetik harika tepme az ben 125 le ogurubuyapıcam diye catladımama hw 77gayet güzel rahat atışlarını yaptı arkadaşlar anlatmakla olmuyo yaşamak lazım ben hw 77 yealışık olayım onunla benim öyle bir silkahım olsa herhalde bırakın yan yana yı üstüne bindiririm herhalde

Mesaj 2 düzenlendi, son düzenleyen meseduzu (29 Nisan 2008 13:45).