kaliteli bir superpoze almak istiyorum bütçe geniş öneri bekliyorum
super poze tufek alıcam öneri bekliyorum
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yerliler icinde en kalitelisi akus. Tam cakmak modelleri sahane.
-
Bütçe geniş olunca bir Browning seçilebilir
-
Butce problem degilse kesinlikle yerlilere bulasmayin, atesli silahlarda yerli taraftari kesinlikle degilim
-
Oğluma Yıldız Silah fabrikasından 20ga süperpoze sipariş etmiştim. Gerek ahşap gerek metal işçiliği fevkalade. Zaten ABD'ye ihraç ediyorlarmış. Tavsiye ederim
-
çifte tüfeklerde ülkemiz öncü sayılabilecek kalıtede silahlar üretiyor mesela bir huglu 103 altay veya yıldız markalarını araştırmanı tavsıye ederim
-
Benim tercihim Beretta 686 silver pegion olurdu
-
Merhabalar hocam, butceniz maximum ne kadardır? Belirli ozellik tercihiniz var midir? Ejektorlu mu tek tetik mi istiyorsunuz? yerlide huglu, yildiz, akus düşünülebilir. . Ithalde ise beretta browning düşünülebilir. . Huglunun S12E modeli oldukca şık ve kalitelidir.. ithal tufekler kadar hoş bir estetigi vardir..
-
Kullanma maksadınız nedir bilmiyorum fakat eğer bütçeniz çok genişse güzel gravürlere sahip bir Perazzi edinebilirsiniz ve kesinlikle pişman olmazsınız...
-
türkiyenin en iyi markası olan AKUS tavsiye ederim kendime özel yaptırdım 1 adet süper poze çok memnunum akus ve dier yerli markaların arasındaki farkı anlamanızın en iyi yolu tüfekleri yanyana koyup bakmanız elinize alıp incelemenizdir.fabrikada seri üretim yapılan tüfeklerden almamanızı tavsiye ederim.
-
Yıldız süperpoze kullanıyorum ben. Sağlamlık konusunda 12 yıllık otomatik olanı bizi hiç üzmediğinden süperpozede de onu seçtim. Üretimin çok küçük bir kısmı TR ye satılıyor. Asıl satışları Yurt Dışına yapılıyor. İhracat söz konusu olduğundan AB standartlarına (çap, metal hammaddesi) uyma zorunlulukları var. Bu yüzden tercih sebebi oldu benim için. Abartı bütçeler ayıracaksanız yabancılara bakın derim.
-
http://avlak.com/forum/yildiz-av-tufekleri/ Linkte Yıldızın grupman sonuçları var, s.pozede Huğlu ve Yıldızı tercih edebilirsin.
-
bizde beretta s56 var kendimi bildim bileli en güzel avlarını babam onunla yaptı çok eski bi tüfek.
beretta almanızı öneririm -
Slm benim tavsiyem ATA superpoze cok memnun kalirsiniz.saygilar.
-
Ben Sarsılmaz, Ata ve Huğlu 'nun süperpozeleri arasında gidip gelmiştim. Sonuç olarak Huğlu 103 FE aldım. Gayet memnunum...
-
Yıldız, huğlu, akus markalarını tavsiye edebilirim fakat en önemli nokta tüfeği almadan önce bir elinize alın omuzlayın, swing yapın sonra hangi tüfeği alacağınıza karar verin. İsabette tüfeğin size uygun olması markadan daha büyük bir faktördür
-
Browning 525 prestige al rahat et. Elini kolunu yormaz ama cebi yorabilir
-
Browning 525 prestige al rahat et. Elini kolunu yormaz ama cebi yorabilir
yanlis mı gördüm fiyatları 15 bin tl den başlıyor yivli parası resmen