Hatsanın, Alman bir firmaya (büyük ihtimal H&N) yaptırdığı yeni pelletleri. 14,66 - 13,12 grain. http://www.airgunproshop.com/hatsan-reman/v….php?groupid=17
[Resim Engellendi: http://s1308.hizliresim.com/1d/r/ru9xb.jpg]
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Hatsanın, Alman bir firmaya (büyük ihtimal H&N) yaptırdığı yeni pelletleri. 14,66 - 13,12 grain. http://www.airgunproshop.com/hatsan-reman/v….php?groupid=17
[Resim Engellendi: http://s1308.hizliresim.com/1d/r/ru9xb.jpg]
15 - 16 dolar kutusu. TL olarak 30 - 32 lira yapar. Bu segmentte tutunması zor. HN nin tropy modelini andırıyor ayrıca.
Hatsan kendini geliştiriyor, ülkemizde fiyatı nasıl olur bilmem de H&N leri uygun fiyata almak iyi olurdu.
Jsb'ler varken gerisi yalan
Hatsan bunları bırakıp 13.43 ve 18 grn jsb leri getirse ya.
Emre abi uygun ağırlıkta Hn ler bence iyi olur, malum barracudalar süper pelletler.
Bu peletler H&N fabrikasında üretilmiş trophy 5.53mm 14.66 grain peletler. yaylı tüfekler için oldukça iyi ayrıca kalite olarakta piyasadaki 13.43 lük jsb lerden 1 tık önde
Emre abi uygun ağırlıkta Hn ler bence iyi olur, malum barracudalar süper pelletler.
+1
H&N ve RWSyi tek geçerim.
Keşke hil.lav şu H&N'lere de el atsa da JSB'ler gibi rahat kullanabilsek...
+1
Ne açıdan bu saçmalardan memnun kaldınız? İsabet amaçlı atışlarda çevremde bahsettiğiniz markaları kullanan pek görmüyorum o sebeple sordum.
Birçok modelini ben de kullandım. RWS superdome'lar at44'te iyiydi. H&N Baracuda'lar güçlü silahlarda iyi iş yapıyor. Bununla birlikte JSB lerin grupmanını bu markalarla hiçbir silahta yakalayamadım.
İstanbulda düzenlenen FT müsabakasında da kimsenin elinde gördüğümü hatırlamıyorum.
Ben isabet açısından H&N ve RWS, yi Air arms ve Hatsan-Jsb ye tercih ediyorum. Air Arms da yaşadığım etek yamulması ve bazen bir kutu pelletin %30unun kargoda kullanılamayacak duruma gelmesi (iyi paketlenmesine rağmen) sorununu alman markalarında yaşamadım. Herkes için iyi pellet farklı olabilir, burada namlunun pellet seçmesi kadar psikolojik olarak insanın kendini iyi hissettiği pelletle daha iyi grupman çıkardığına da inanıyorum.
Bende yaylı tüfekte H&N field target tropy 14.66grain çok iyi sonuç almıştım kötü denen gamoyu bile adam eden peletti yaptıgım grupman ve uzak sayılabilecek 40-50m atışları keyfe dönüştürmüştü bu pelet.
. AT44 de ise RWS field target 5.51mm 15.90 grain süper grupman çıkarıyordu ayrıca peletler tam ideal sertlikte ve pırıl pırıldı, özellikle rws lerden sonra jsb leri elinize aldıgınızda kalite farkı hissediliyor, jsb ler daha pürüzlü, ayrıca kutudan bazıları yamuk çıkıyor rws kutusundan bir tane yamuk kusurlu yda pürüzlü pelet çıktıgını göremezsiniz, ambalajda bile kalite farkı var jsb nin incecik saç kutusu çok adi ve kapağı açılıp dökülüyor, H&N lerde ve RWS lerde bu sorun yok
Keşke hil.lav şu H&N'lere de el atsa da JSB'ler gibi rahat kullanabilsek...
+1 inşallah da yapar birşeyler abi
Geçen sene yamuk JSB'ler ile grupman ve krono ölçümü yapmıştım. Aşırı yamuk olmadığı sürece grupmanı bozan pellet çıkmamıştı. Genelleme yapacak olursak, pcp'ler için yumuşak alaşımlı saçma daha iyi isabet açısından.
HN Barracuda 1.77 Hw97 de muhteşem iş çıkarıyor ama .22Cal de Jsb Hw100+AA da süper
Hn pelletleri daha çok av amaçlı kullanıma göre tasarlanıyor aralarında isabet içinde pelletlerde mevcut ama içinde 200 adet olup fiyatları jsb nin 500lüğüne yakın olunca ister istemez insanın eli gitmiyor yeri geliyor bir atış gününde 300den fazla pellet yakıyorum kısaca pellet çok çok iyi olabilir ama fiyat/performansında çok çok iyi olması lazım şu anki şartlarda jsbnin pelletleri bu konumda hemen hemen her tüfekde kullanılabilcek pelletlerden biri.Crosmanın pelletleri de çok güzel fakat ülkemizde fiyat etiketi direk jsbye yönlendiriyor...
AA yı tek geçerim
Jsb ler çok yumuşak çabucak yamuluyor etekleri , hn ve rws güzel pelletler , alman malı olunca tartışmaya gerek kalmıyor bence.