Bende yaylı tüfekte H&N field target tropy 14.66grain çok iyi sonuç almıştım kötü denen gamoyu bile adam eden peletti yaptıgım grupman ve uzak sayılabilecek 40-50m atışları keyfe dönüştürmüştü bu pelet.
. AT44 de ise RWS field target 5.51mm 15.90 grain süper grupman çıkarıyordu ayrıca peletler tam ideal sertlikte ve pırıl pırıldı, özellikle rws lerden sonra jsb leri elinize aldıgınızda kalite farkı hissediliyor, jsb ler daha pürüzlü, ayrıca kutudan bazıları yamuk çıkıyor rws kutusundan bir tane yamuk kusurlu yda pürüzlü pelet çıktıgını göremezsiniz, ambalajda bile kalite farkı var jsb nin incecik saç kutusu çok adi ve kapağı açılıp dökülüyor, H&N lerde ve RWS lerde bu sorun yok
Aradaki fiyat farkını atlamışsın bence, Jsb yi neden dibe sokma derdindesin onuda anlamdım, bir şeyi göğe çıkarırken ötekini yerin dibine sokmak gelenek sanırım. Field target troph nin kutusu 40 tl, ben hiç kullanmadım ama jsb ile alınabilecek en iyi gruplar yapabiliyorken, hn ne yapacak 5,5 mm delik açıp diğerleri hiç kağıda dokunmadan içindenmi geçecek. En iyisi hn olsa başka da alternatif olmasa 40 tl verilir ama 28 tl ye jsb varken asla.