dürbünu al bi av bayiisine bence iyi fikir:)
ankarada öyle birşey sıkıntı ya gereği yok alınca denerim ama namıssız uzağı çok iyi gösteriyor
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
dürbünu al bi av bayiisine bence iyi fikir:)
ankarada öyle birşey sıkıntı ya gereği yok alınca denerim ama namıssız uzağı çok iyi gösteriyor
o fiyata alabileceğin bir dürbün bulamazdn bence . 140 a almıştık onu hey gidi aliexpress dediler geldik:)
bız derdımızı anlatalm adamlar sohbet etsın heygıdiiii
derdine çare söyledik ama =)
Namlu küsüsünü değiştirmen lazım onuda sen yapamazsın dostum yolla fabrikaya
fabrıkaya gonderırken kargo alıcıdan yapsak olur mu hatsan yapıyor valla öyle deneyen var mı acaba bunu.
fabrıkaya gonderırken kargo alıcıdan yapsak olur mu hatsan yapıyor valla öyle deneyen var mı acaba bunu.
ben böyle bissey görmedim ya
ben böyle bissey görmedim ya
+1
stoegere 2 gun once maıl attım hala ne cvb var ne baska bıse anlamadım gitti.
Mail atıp cevapmı bekliyorsun bence bekleme ben 20 gün boyunca hergün aradım cevap veren olmadı servis kunusunda hatsanın tırnağı olamazlar belkii yogun bir dönemdi benim şanssızlıgım ama herşeye rağmen stoegerden vazgecmem ilk fırsatda gez arpacık düz x20 almayı düşünüyorum sen bence direk servisine gönder tüfegin sorununu bir kagıda yaz gönder yapar gönderirler .
Arkadşım öncelikle geçmiş olsun.Ufak da olsa böyle sıkıntılar can sıkar.Ben geçen hafta servisi aramıştım bir şey sormak için.Bana servisteki elemanların yıllık izne çıktıklarını Eylül ün ilk haftasından önce dönmeyeceklerini söylediler.Belki o yüzden sana cevap verememişlerdir.
bılemıyrum aradım bgun hıc bakmadılar 14 sularında. dedıgın olabılrde şirkette hıc mı ılgılı eleman yok sacmalık.
Arkadşım öncelikle geçmiş olsun.Ufak da olsa böyle sıkıntılar can sıkar.Ben geçen hafta servisi aramıştım bir şey sormak için.Bana servisteki elemanların yıllık izne çıktıklarını Eylül ün ilk haftasından önce dönmeyeceklerini söylediler.Belki o yüzden sana cevap verememişlerdir.
doğrudur ya benimde şimdi aklıma geldi bende aramıştım x50 hakkında bilgi almak için banda da aynı cevabi vermişlerdi izindeler diye