Herkeze iyi forumlar.iyi bir hawke durbun almak istiyorum.gonlum tactical serisi diyor fakat fiyatar el yakiyor.24 yaklastirmali ft icin kullanilacak bir durbun olarak night aye serisine bKtim birde eclipse serisine.bu iki durbunde 750 tl civarinda.acaba goruntu kaliteleri side winder ve tactical serilerine yakinmidir? Yani aralarinda afaki farklar varmıdır. Eclipse ve night eye icin hangisini onerirsiniz.
hawke durbunler hakkında
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hawke HK4014 Sidewinder 30 8-32x56 Tüfek Dürbünü (20x Half Mil Dot) 2. el bakmanız tavsiyemdir ömürlük dürbün.
-
Eclipse'i H.ilal avda test etme şansım oldu.Netlik çok güzel ancak artıkıl Ft icin bana cok uygun gelmedi.Daha cok av amacli yapilmis.Nite eye Sr12 modelini kullaniyorum.Hafif,netlik 10 numara ayrica Sr12 tam amaca uygun.Kesinlikle tavsiye ederim!
-
daha uzağı gösteren dürbünler yakın mesagelerde , daha az yakılaştırmalı dürbünler kadar başarılı olmadıklartı için mi profesyonellerce tercih edilmiyorlar. Örneğin 10-50X60 ile 8-32_56 arasında 24 yaklaştırmada hangisi daha nettir. Bir de; 8-32X44 ile 8-32X56 arasında ne fark vardır 56 mercek çaplı olan (aynı marka için) daha mı iyidir.
-
Peki night eye serisi hw97k tufegim icin uygunmudur.yani darbeye dayaniklimidir.
-
Peki night eye serisi hw97k tufegim icin uygunmudur.yani darbeye dayaniklimidir.
40 ve üstü mercek capı olmadan dampa ayakla sorun olmaz bence -
Dediginiz 2 durbun modelinden eclipse kesinlikle daha net , ancak sidewinder modelleri ile karsilastirmayin, ozellikle 42mm mercek capli sidewinder tactical modeli profosyonel anlamda kullanilabilibecek atesli silahlardada kullanilan bir optik
-
Eclipse serisini kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirmiyim.
-
40 mercek capi uzeri uymaz