Sansar Bela Oldu. ACİL
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
teknosman abimim kıyma metodunu bu gecede uyguluyoruz havalı tüfekle katliam yapmak istemıyorum. Bu yüzde çarsamba gecesine kadar kıyma ve fare kapanı taktiğini uygulicez. Persembe gecesi havalı ile bklicem.
Saygılar...
-
teknosman abimim kıyma metodunu bu gecede uyguluyoruz havalı tüfekle katliam yapmak istemıyorum. Bu yüzde çarsamba gecesine kadar kıyma ve fare kapanı taktiğini uygulicez. Persembe gecesi havalı ile bklicem.
Saygılar...
şimdiye kadar ben onların sülalesini elden geçirmiştim...
mod 125 style -
Daha önce denediğim ve başarılı olduğum bir metod;
Kümesin hemen yanına senin de görüş açının iyi olacağı yere bir kazık çak,tavuklardan birini canlı olarak ayağına ip takarak o kazığa bağla,atış açını ve mesafeni,rüzgarın da yönünü iyi hesaplayarak yerini al ve beklemeye başla.Mümkünse 2 kişi olmakta fayda var,diğeri hedef gözüktüğünde güçlü bir fener ile yardımcı olabilir.Bu metodla en fazla bir geceni harcarsın,sonuç genelde olumludur.Silah ve kalibre konusuna gelince 4.5 cal. Gamo Hunter 440 ile bu sorunu çözmüştüm yıllar önce.
Saygılar
-
dostum biz kümesin zeminini yerden biraz yüksek olacak şekilde tahtadan yaptık ne köpekler çakallar sansarlar gelincikler geldi hepsi bakıp geçmekle kaldı tavsiye ederim
-
halil abinin söylediği taktik mükemmelmiş iş görür gibi duruo.
Dün gece gelmedi. Galiba ürktü. Yada az bi kıyma yediSaygılar...
-
yanlış anlama da iki atışta nasıl işini bitirdin?? ilk atıştan sonra kaçmadı mı hayvan???
ilk saçma göğsüne geldi. hayvan yerde kıvranırken yanına gidip acı çekmemesi için kafasına attım.
-
Sonuç ne oldu vurdunuz mu hayvanı
-
Mantıklı ve basit bi yöntem sunmuştum ama kimsenin umrunda olmadı herkes hayvanı öldürme peşinde
-
ben hayvanın akıbetini merak ediyorum. Sanırım hayvan korktu
-
Yasin in önerisi çok mantıklı aslında.Tüfekle pusuya yatmak belki günü kurtarır ama ilerde yine aynı sorun başınıza gelebilir.En iyisi kümesi sağlamlaştırmak..
-
Bende öyle düşünüyorum hadi diyelim hayvanı öldürdünüz yarın başka bitane gelmeyeceğinin garantisi varmı? Yada her geleni sırayla öldürecekmisiniz? Kümesi sağlamlaştırmak en mantıklısı hem tavuklar hemde yabani hayvanlar açısından..
-
Kümesin dışını görecek şekilde pır dedektörlü bir projektör bağlayın, projektörün elektriğine de bir müzik seti, sesini sonuna kadar açıp içine bir de adjar kaseti koyun, sansar kendini imha eder
-
ajdar yerine müslüm baba nasıl olur hem babayı anmış oluruz hem de hayvan cağız kendini jiletler hatta diğerlerine de aşılar hepsi kümesin önüne gelşip jiletten geçer
şakası bir yana bu maceranın sonu nasıl oldu acaba haber yok mu
-
ajdar yerine müslüm baba nasıl olur hem babayı anmış oluruz hem de hayvan cağız kendini jiletler hatta diğerlerine de aşılar hepsi kümesin önüne gelşip jiletten geçer
şakası bir yana bu maceranın sonu nasıl oldu acaba haber yok mu
-
bütün emeği geçenlere çok tesekkür ederim. Bu hafta muglaya gittiğim için foruma fazla giremedim. Hemen sonuca geceyim az önce dayımı aradım. Ve cuaresi gününden bu yana gelmez olmuş. Teknosman abinin söylediği taktiği uyguladık. Havalı tüfekle vurmaya benimde gönlüm el vermedi bizim görmediğimiz bi yerde öldü galiba. Tüm habidaşlarıma hayırlı günler.
Saygılar...
-
vee böylelikle Osman abi günü kurtardı =)
-
bak çok kolay yöntemler de varmış.
Osman ağabey bence sen sakal bırak
-
o kesinlikle gelinciktir. sincapa benzer. çok zarar verici bir hayvandır. tavuğu boğar ve bırakır bundanda zevk alır nedense . ben çok vurdum diana 460 ve gladla. hiç acı macı çekmez buna emin olun. hiç yaralı bırakmadı daha. ucu düz pelletlerden kullanın korkunç tahribat yapıyor
-
ayrıca tuzak olarak ta basit bir yöntemdir. kümesin çevresine yerden 4-5 cm yükseklite cubuklarla destekli ağ serin. oraya gelirse hiç şansı olmayacaktır. bu sevimli (!) hayvanı sakıın ellemeye çalışmayın ciddi ısırır.
-