Airsoftundan, Yaylısına...Pcp sinden Ateşlisine Tüm Değerli Atıcılara Selam....
Şu FT denen atıcılık sporu Aziz ülkemde kabul gördükçe, dostlar ve bilinçli atıcılık sporu geliştikçe ruhumda heykeller dikiliyor....Başarında dediği gibi hep çıta, kalite artıyor , çok gönül vererek yaptığımız güzel hobimiz sporumuz gelişiyor...ve bu sporda bizi güzel keyifli günler bekliyor...
Şimdi hangi birine teşekkür edeyim? A-Z ye organizatörleri mi, sabahtan akşama gık demeden naz yapmadan duran Değerli Hakemleri mi, Köfteleri ısmarlayana mı, Değer verip onca yollardan vakit ayırıp gelenleri mi, Dereceye girenleri mi, ...Hangisini tebrik edeyim.... Sizde biliyorsunuz ki tebrik etmekle yetecek gibi değil? Herkesi tek tek kutluyorum...Kişilik gereği Kimisi dört dörtlük olsa, kimisi dıngırdasa, mırın kırın etsede, Atıcı adam mı,, Başımın tacıdır arkadaş....
Burada Sn.Koordinatörüm Kostokuda bir hususu hatırlattığı için teşekkür ediyorum..Artık yarışmalardaki hedefler yüksek fplerden dolayı arıza yapıyor, kimine devriliyor kimine devrilmiyor tarumar olmuş vs...Sn.İmponunda dediği gibi bizde artık ufak ufak dünya standartlarına yanaşmamız lazım...çok şükür bir mesafe alındı, A-Takımını 940 fpsleri kabul etmedikleri eş dost nazında dahi yumuşamadıklarından dolayı kutluyorum. Doğrusu buydu...Ama arkadaşlar biz niye Dünya kupasına adam göndermeyelim...Niye kendimizde imkanlar ölçüsünde bu kupalara gidip yarışmayalım, işte bunlar atıcılığımız geliştikçe olacak meseleler, bu özenerek izlediğimiz adamlar analarının karnından atıcı doğmadı, süslenip püslenip, arma yelekleriyle çıkıyorlar sahaya 12 fpyle 50 metreden ağacın tepesindeki 2 cm vuruyorlar....e bizde vururuz...ama 30 fplerle zor ..bu hız düşmeli arkadaşlar..kendimizi yetiştirmeliyiz...mildot hesabını herkes bıraksın, bu işin doğrusu clicktir, bizim geçtiğimiz dereden bir daha geçmenin alemi yok, bunlarıda efelik taslamak adına söylemiyorum, beni bilen bilir.....Hepimiz bu işi ciddiye almalıyız tüfekleri kıştan hazırlamalıyız, lakin Allah sağlık ömür verirse daha heyecanlı, daha güzel , daha titiz, daha disiplinli, daha hazırlıklı, daha tad alacağımız yarışmalar olacak...Herkesi Sevgi Saygı ile selamlıyorum, (Kamuran Bey, hakkatten ayrı bir enerjiyle ve atıcıyı motive edercesine gayretlerinden ötürü kendisine tekrar teşekkür ediyorum)