Valla okurken yaşamış gibi oldum
Pole Spear
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Erhan abi çırak lazımsa geleyim ben balıkları felan taşırım ,valla bak sesimi çıkarmam .Allahım ileride ne olur deniz kenarı bir yaşam nasip et banada .Ben burda göletten bu kadar balık çıkarsam bayram namazı gibi şehirin bütün balıkçıları sıraya girip selamlar he
-
Erhan abi çırak lazımsa geleyim ben balıkları felan taşırım ,valla bak sesimi çıkarmam .Allahım ileride ne olur deniz kenarı bir yaşam nasip et banada .Ben burda göletten bu kadar balık çıkarsam bayram namazı gibi şehirin bütün balıkçıları sıraya girip selamlar he
Sen botu kullansan yeter eve 2-3 kg balıkla dönersin Deniz kenarı yaşam için şimdiden bir yer ve tarih belirleyeceksin. O tarihte gidip yerleşeceğine her şeyin üzerine yemin edeceksin. O gün gelince her türlü sıkıntıyı göze alıp gideceksin. Ben bu yemini etmediğim için yaşamıma buna göre yön veremedim ve gidemedim, şimdi sadece gidip geliyorum
-
tamamen tüpsüz mü dalıyosunuz ? helal valla -
Zıpkın avcılığında tüp kullanmak kanunen yasak
-
bilmiyorum mahşalah sağşam ciğer var ben 3-4 metreye daldığımda max 30-40 sn kalabiliyorum suda onlarada balıkğı nasıl vurcam bilmiyorum
-