Merhaba arkadaşlar, bu hafta da başlığı ben açayım dedim. Malüm havaların 1-2 haftadır bozuk olması, hastalıklar, trafik kazaları derken verimli bir şekilde buluşmalar gerçekleşemedi ( gerçi bu mazeretler genelde benim için geçerli ). Bu hafta sonu kalabalık bir buluşma yapalım ne dersiniz? Kimler geliyor?
12 Nisan Ankara Team Buluşması
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
büyük ihtimal ben gelirim.
-
Bir aksilik olmazsa ben de gelirim
-
bende gelirim sanırım .
-
Gelmeye çalışırım atış yapamasam bile çay içerim hehe
-
bende gelirim size pasta börekte getiririm
-
Büyük bir aksilik olmazsa ben de gelirim.
-
Arabam hala servisten çıkmadı.. İki haftadır yoklamayı kaçırıyorum zaten
-
Biz senin araban serviste değilkenki halini de biliriz
-
Serdar, poğçaları kesin getireceksen kahvaltı yapmayalım.... Yada aç kalmayalım sonra...
-
buluşmalarınız neden cumartesi günleri oluyor.bende katılmak istiyorum fakat cumartesi günleri çalıştığım için katılamıyorum.
-
serdar shmagnumlar hazır mı.? adeti 0,25 ykr.dan satışını yapacam .
-
buluşmalarınız neden cumartesi günleri oluyor.bende katılmak istiyorum fakat cumartesi günleri çalıştığım için katılamıyorum.
1- Biz Cumartesi çalışmıyoruz
2- Pazar günleri izin alamıyoruz -
Sizde haklısınız...
O zaman benim aranıza katılma şansım bi hayli düşük desenize...
-
1- Biz Cumartesi çalışmıyoruz
2- Pazar günleri izin alamıyoruz+1
Sizde haklısınız...
O zaman benim aranıza katılma şansım bi hayli düşük desenize...
yazın pazar sabahları kyücel'le 05.30 buluşmaları yapıyoruz, onlara bekleriz
-
Benim lisansım var. Pazar da izin alabilirim
-
"ATICILIK" lisansı izin için yetmez. İçişleri Bakanlığından onay lazım.
-
1-2 kere alırsında, sonra silahları satıp jübileni yapmak zorunda kalırsın
-
musgunay abim kızma hemen bende pazar günü gidecem atış yapmaya istersen buluşalım. biz iki kişi oluyoruz sende gelirsen 3 olur sonra dahada artar belki.
ayrıca c.tesi çalışmak ne kadar iğrenç bir duygu sırf bu sebepten işi bırakacam valla
-
skyplume ve emporto sizde gelinde hem atış yapalım hemde sizin arabanın paspası bende hala onuda vermiş olurum bu bahaneyle. arabamda iki kişilik yer var evden alabilirim sizi arzu ederseniz.
hemde sizin rws mod (46)0) ı deneriz bakalım yay nasıl oldu. rws 46 vs. rws 460 hesabı
-