Arkadaşlar forumda araŞtırdım ancak bilgi bulamadım..
Arkadaşlar eğer pcp tüfeğimizi pompamızı uzun süre kullanmıycaksak acaba ne yapmalıyız ne tür önlem almalıyız
Ve pcp nin tüpünü bi süre Sonra değiştirmek gerekirmi
Pcp uzun süre kullanılmıycaksa ne yapılmalı
-
soap_58 -
11 Eylül 2013 17:38
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Kullanimdan sonra tufek yagi ile metal kisimlarini silin.Tupte 120bar olacak sekilde hava birakin ki nem girmesin
-
Kullanimdan sonra tufek yagi ile metal kisimlarini silin.Tupte 120bar olacak sekilde hava birakin ki nem girmesin
Biz şaka maka tüfek tüplerini kullanıyoruz fakat hatsanların 5 yıl, airarmsların 10 yıl diye okumuştum bir yerlerde. Gerçi paslanmasına mani olursak daha uzun süreler gitmesi gerekir gibi geliyor bana ama bu konuyla ilgili bilgisi olan hobidaşımız varsa, konuya açıklık getirilirse iyi olur zira tüfeği 5 seneye yaklaşan bir çok pcp kullanıcısı var.
-
Air Arms'in tupu aliminium oldugu icin paslanmaz ancak yabanci sitelerde her 5 yilda 1 test ettirilmesi tavsiye ediliyor Memlekette bu testi yapacak bir yer olmadigi icin bence 10.yilda degistirmek en sagliklisi
-
Yardımınız için teşekkürler
Saygılar..