forumu tam anlamıyla takip ediyorsan kesinlikle at44 alman gerektiğini çoktan anlamış olman gerekiyordu
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
forumu tam anlamıyla takip ediyorsan kesinlikle at44 alman gerektiğini çoktan anlamış olman gerekiyordu
Hayırlısı olsun, ileride gez ve arpacığı sökerek 16x büyütmeli bir dürbün alırsınız 9x ok yetersiz kalır bu tüfeğe.
çift parça ayaklada montajladınızmı çok daha yakışıklı durur
bu yorumu okuyunca fark ettim de normal at44 long lw lerde gezle arpacık yok diye biliyorum .s sonradan mı eklendi acaba??
hayırlı olsun keyifli atışlar diliyorum
Bence hatsan bu fotoğrafları kullanmalı, satış sitelerindeki fotoğraflar birşeye benzemiyor bu kadar yakışıklı bir tüfek olduğunu bilmiyordum hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız atışlar.
bugün saat 7 de ormana gittim dürbün ayarı yapmak için birde en çok merak ettiğim 50 metre grupmanı yapmak için.
İlk önce 20 metreye dürbünü sıfırladım ve 1 tl gibi grupman oldu.Ama 30 metrede falan dürbün yetersiz gelmeye başladı zoom 9da ama 1 tl grupmanı yapmak biraz zor gibi ama yeşil şişeleri çok güzel dağıtıyor ilk önce üst kısmı düşüyor sonra altını uçurmak güzel duygu. Bazılarınıda delip geçmiş.şuan eksikliğini hissettiklerim ayak ve güzel bir dürbün.bu arada 3 çeşit saçma götürdüm ikisi gamo biri jsb exact jumbo 18 grains yazan.En iyi grubu yapan jsb idi.ilk kullanışımda anladım.
bugün saat 7 de ormana gittim dürbün ayarı yapmak için birde en çok merak ettiğim 50 metre grupmanı yapmak için.
İlk önce 20 metreye dürbünü sıfırladım ve 1 tl gibi grupman oldu.Ama 30 metrede falan dürbün yetersiz gelmeye başladı zoom 9da ama 1 tl grupmanı yapmak biraz zor gibi ama yeşil şişeleri çok güzel dağıtıyor ilk önce üst kısmı düşüyor sonra altını uçurmak güzel duygu. Bazılarınıda delip geçmiş.şuan eksikliğini hissettiklerim ayak ve güzel bir dürbün.bu arada 3 çeşit saçma götürdüm ikisi gamo biri jsb exact jumbo 18 grains yazan.En iyi grubu yapan jsb idi.ilk kullanışımda anladım.
jsb doğru karar tüfeğin kundağı hangi ağaç bide ağırlık merkezi önde mi sizin at 44 ün bunları cevaplarsanız sevinirim tüfeğin kundağını değiştircemde beğendim ve ağırlık merkezi önemli
HAYIRLI OLSUN......
jsb doğru karar tüfeğin kundağı hangi ağaç bide ağırlık merkezi önde mi sizin at 44 ün bunları cevaplarsanız sevinirim tüfeğin kundağını değiştircemde beğendim ve ağırlık merkezi önemli
hangi ağaç olduğunu bilmiyorum.tüfek şuan araçta ağırlık merkezini akşam yazabilirim
sorun olmaz beklerim
sorun olmaz beklerim
bu şekil istiyordunuz sanırım.Kırmızı ile işaretlediğim yerde asılı kalıyor.
cok güzel sentetik kundaklı at 44 ler ağırlık merkezi cok önde rahatsızlık veriyor atısta en iyisi değiştirme yeni bi kundak istiyim hayırlı olsun tekradan
Tüfek tekrar dan hayırlı olsun bir kaç sorum olacaktı 18 grainlik jsb leri nereden buldunuz
birde 5-6 büyütmede 50mt grubu cok rahat yapılabilr. siz silahınıza ve dürbününze alışmaya çalışın zamanla büyütmeleri cok kullanmayacaksınız eminim
Tüfek tekrar dan hayırlı olsun bir kaç sorum olacaktı 18 grainlik jsb leri nereden buldunuz
birde 5-6 büyütmede 50mt grubu cok rahat yapılabilr. siz silahınıza ve dürbününze alışmaya çalışın zamanla büyütmeleri cok kullanmayacaksınız eminim
isgörenden aldım saçmaları.
Bende o kadar av bayi ile görüştüm en yardımcı olan işgören bayi oldu.
Kararı verdiğim gün İstanbul'da olmama rağmen İşgören bayiden alım yapacağım
bu makinadan bende istiyorummmm =)
Alperen bulursun sen onu ...
Alperen bulursun sen onu ...
Arif abi baktım olmuyo paraya kıyıp sıfırını alıcam da birde arabasız olmuyor bu işler 6 ay sonraya bi araba alayım sonra mı alsam diye düşünüyorum ama onu düşünmeden de yapamıyorum ah abi ah eğer bulur alırsam inşallah dediğin gibi pompadan sıkılmayız =)