hayırlı akşamlar arkadaşlar
sizlerden biraz bilgi almak istiyorum; sıfır mod99 la 250 adet 15.43 gr pellet ve yaklaşık 150 200 e yakında ince mehmetin ucuz pelletlerinden atmış bulunmaktayım, şuandan itibaren yatagun dampa ile dürbünü kullanmaya başlasam sorun olurmu yoksa bi 500 pellet daha atmalı mıyım ?
mod99 + dürbün + dampa bermuda şeytan üçgeni :)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
dampa ayağın varsa sıkıntı olmaz rahat ol.
-
hayırlı akşamlar arkadaşlar
sizlerden biraz bilgi almak istiyorum; sıfır mod99 la 250 adet 15.43 gr pellet ve yaklaşık 150 200 e yakında ince mehmetin ucuz pelletlerinden atmış bulunmaktayım, şuandan itibaren yatagun dampa ile dürbünü kullanmaya başlasam sorun olurmu yoksa bi 500 pellet daha atmalı mıyım ?
Sonunda Hatsan'dan yana karar kıldın demek:D -
mod 99 da dm60 dampamı kullandım hawke durbunum vardı o zamanlar.
20 metreye nokta atısı yapıyordum. tam nokta olmasa bıle delıklerı teget oluyordu . sattım o tufegımı pısmanım sımdı.. gule gule kullan -
Mod 99 orta karar isabetli bi silah kim ne derse desin kullanıp memnun olmayan az onlarda ya pcp sevdalısı yada diana gbi üstün markaları kullanmış kişiler.