Merhabalar.
Bir kaç gün önce diana 56 th modeli hakkında başlık açmıştım sağolsun herkes yardımcı oldu.Bende bunun üzerine forumu biraz daha karıştırdım ve aklımda yeni sorular oluştu daha doğrusu seçenekler.
Arkadaşlar forumda diana 56 th hakkında pek fazla görüş yok genelde diana 54 modeli hakkında görüşlerinizi okuyabildim ama iki ürün arasında çok bir fark olmadığından mesajlarınız bana yardımcı oldu.Gerek benim açtığım gerek ise diğer başlıklarda ki genel görüş diana 56 th'ın alınabilecek en iyi yaylı olduğu fakat ağırlığı dolayısıyla sorun yaşatabileceği yönünde.Esasında 5.1 kg. lık ağırlığı gözümü korkutmuyor ama arazide nasıl sonuçlar doğuracağı hakkında bir fikrimde yok.
Bende bunun üzerine başka bir alternatif üzerinde yoğunlaştım.Okuduğum başlıklarda diana 54 e alternatif olarak genelde Airarms prosport modeli tavsiye edilmiş.İki ürünü de incelediğimde güç olarak Diana 56 nın daha güçlü olduğunu Airarms prosport un ise isabetlilikte bir tık daha ileride olduğunu gördüm.
Açıkçası Diana nın kullandığı kundak ve tepme önleyici sistemi daha çok hoşuma gidiyor ve gönlüm ondan yana ama aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum, malum büyük meblağlar.Sizde bu iki model arasındaki görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkürler.