uygun fiyata almışsınız.. forumda bazıları pellet yokluğundan fırsat karaborsacılık yapıyor ya neyse. ... sonra da fiyata müdahaleden mesajlarımız siliniyor. benden demesi. bu konu en azından satılık ilanı değil. forumdan pellet alacağınız zaman zilyon kez düşünün araştırın.. benden söylemesi..
jsb pelletler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güngör ava baktım bulamadın
-
-
teşekkürler o kadar baktım göremedim ben at 44 de kulanıyorum hafif olduğu için rüzgarlı havada kayma yapıyor ama rüzgarsız havada çok güzel 5.52 olmasıda çok iyi
-
arayıp sormadan sipariş etmemek lazım. bazı firmalar stok durumunu doğru göstermeyebiliyor.
-
güngör avdan üye olmadan alışveriş yaptım. bir sıkıntı yaşarmıyım...66 liralık ödeme yapıcam banka havalesi ile ama garanti hesabının iban numarasını sitede bulamadım.bilen varsa yardım edebilir mi?
ödemeyi yaparken sipariş no yu banka havalesi not bölümüne yazmalı mıyım? bence yazmalıyım ...sizede sormak istedim. kargo ücreti ödücekmiyim birde.çünkü 0 tl gözüküyor...
-
hesap bilgilerini buldum
-
Güngör Av da stokta Yok görünüyor
-
erdinç abi ben aldım son 3 kutuyu galiba malesef
iban no yu bilen varsa ihtiyacım var şuan...
-
Allah canını almasın Metehan :)) hayırlı olsun hadi bakalım, keyifli ve isabetli atışlar.maalesef Iban bilmiyorum
-
Amin erdinç abi kısmet napalım çok teşekkürler
-
IBan numarasını arayarak öğrendim. çok şanslıyım galiba son 3 kutuyuda ben almışım
-
İhtiyacı olan arkadaşlar tükenmeden buradanda alabilirler.
Ben 5 kutu aldım. -
Stokta 9 kutu görünüyor. http://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=1773
-
bundan daha iyisi yok mu , onu alalım
-
en iyisi ince memet 25,4 grein
-
Düzenlendi...
-
en iyi pelet hangisidir
-
abi işgören ile aksu da 28 lira ben gungoravdan 22.5 dan 4 kutu aldım son 3 kutu vardı onu da mete arkadaşım almış acccaaiiip şanslıyız hee sürekli gamo alıyodum 10 tl den 2 tl fazla olsun jsb olsun dedim araştırırken gungorav ı bulmuştum zaten hatsan ın sahibinin bayisiymiş fiyatlar ondan uygun sanırım
-
uygun fiyata almışsınız.. forumda bazıları pellet yokluğundan fırsat karaborsacılık yapıyor ya neyse. ... sonra da fiyata müdahaleden mesajlarımız siliniyor. benden demesi. bu konu en azından satılık ilanı değil. forumdan pellet alacağınız zaman zilyon kez düşünün araştırın.. benden söylemesi..
Bu mesajımda isim dahi belirtmeden piyasa bilgisi az olan arkadaşlara yardımcı olmak açısından uyarıda bulundum. Bunu üzerine alınan bazıları da hakaret düzeyinde mesajlar döşediler. Cevabım budur.
-