Atkadaslar bir arkadasimdan gelen bir hw100 var tufek ceketli namlu degil ve hizli dolumu yok.sanirim cok yeni bir tufek degil.bu tufek hakkinda nasil bilgi toplarim.mesela regulatoru varmi yada vardi ama sokuldumu gibi.ayrica dolum icin tupe takilan sari bir parca var ve silahin tupunu o parcaya takip dolum yapiorsunuz.fakat bu parca benim tupume tam oturuyor ama 2mm kadar derinlikte bir bosluk kaliyor boylece tup dolumu yapilmiyor.bilen bir arkadas yardimci olabilirmi.
hw100 tanimlamasi icin yardım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Seri no 1906269
-
Regulatorludur, dolum isine gelince tupu sokup o sari aparati takin. Scuba tupe takmadan once scubanin vanasinin icine 2 adet pullu oring atin sorun cozulur. Dolum yapabilirsiniz.
-
sinan abi tüfeğin kodunu HW firmasına mail atarsanız tüm bilgilerin dökümünü size atıyorlar...ben Hw45 im için böyle bir sorgulama yapmıştım cevabımı almıştım... saygılar
foto yüklersen fikir yürütebiliriz...
-
Erdinc abi oringli pul nadil bişey? İlk defa duyuyorum.nereden bulabilirim?
-
oringli pul bildiğin pulun ortasında lastik olan hali
pompaların yada scuba dolum aparatlarının uçlarına takılıyor -
Erdinc abi oringli pul nadil bişey? İlk defa duyuyorum.nereden bulabilirim?
Sinan budur Hidrolikçilerde bulabilirsin.
[Resim Engellendi: http://s1309.hizliresim.com/1f/n/sv7n3.jpg]
-
Sanayide bilinen adı akıllı oring dir.
Hw de ilk çıkan serilerden, regülatörü var hatta en son çıkan seri ile aynıdır. Tüpü hızlı doluma çevirmek isteniyorsa eğer satılan kitler var, yada yeni tüp alınabilir. -
Hw her yeni çıkan seride bazen gözle görülür bazen görülmez değişiklik yapıyor. Genel yapı itibariyle aynılar fakat güncel modellerde geri dönüşü olan sorunlar giderilmiş.
-
Umarim tufek isabetli cikar.peki gucu 12ft olabilirmi diye dusunuyorum.croni disinda tufegin gucunu anlamak mumkun olurmu.nighthawke acaba bu silah 12ft ise benim cok isabetli olan hw97k tufenimden daha cok isabetli olurmu
Yani ruzgarda hw97k dan daha kucuk grup cikarirmi 50m de -
Umarim tufek isabetli cikar.peki gucu 12ft olabilirmi diye dusunuyorum.croni disinda tufegin gucunu anlamak mumkun olurmu.nighthawke acaba bu silah 12ft ise benim cok isabetli olan hw97k tufenimden daha cok isabetli olurmu
Yani ruzgarda hw97k dan daha kucuk grup cikarirmi 50m de
güc ayarını yapılması lazım internette bircok modifiye videosu var isabet olur mu bilemem kullanmadım orjinal hali 27-30 fpe arası bi değer veriyor diye biliyorum -
12 lb/ft değildir öyle bile olsa hw97k kadar ya da daha isabetlidir. Sevdiği pelleti kullanmak şartıyla. O pellet de genelde jsb üretimidir. Sendeki tüfek hw100 mk2 olabilir. Tüpün vidalandığı dişler sökülebilir tipteyse mk 2.5 diyebiliriz. Resim çekersen daha rahat tanımlarım. Tüpün vidalandığı yerin resmini çek.