Arkadaşlar bu iki silahtan birini alacağım ama çook kararsız kaldım..Değerli görüş ve önerilerinizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler...
Gamo Black Fusion mu Yoksa Hunter Dx mi
-
HeadHunterMurat -
1 Ekim 2013 20:01 -
Kapalı
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Black fusion, ve black night serisi 29 joule enerji üretirler hunter dx den güçlüdürler 5.5mm gönül rahatlıgı ile alabilirsin, ayrıca blackfusion moderatörü ve ceketli namlusu çok şı ve sessiz
-
Black fusion, ve black night serisi 29 joule enerji üretirler hunter dx den güçlüdürler 5.5mm gönül rahatlıgı ile alabilirsin, ayrıca blackfusion moderatörü ve ceketli namlusu çok şı ve sessiz
29 joule yaklasik 22 ft yani mod 125 kadar guclu bi silah oluyor kullandiniz ise isabet konusu nasil ? ilgimi cekti magnum yayli olmasi
-
Sagolun arkadaslar tercihimi black fusion dan yana kullancam sanirim...ama bi sorum daha olacak 4.5 mi 5.5 mu bu konuda da kararsizim evet fusion güçlü bi silah ama 5.5 mm yerine 4.5 almayi düşünüyorum sizin tercihiniz ne olurdu...
-
Güçlü tüfeklerde 5,5 daha iyi sonuç verir.
-
ikisinide elime aldım ikisinide kullandım tercihim hunter dx oldu..incelememde mevcut, detay fotolarıda..ama black fusion kadar gösterişliyse hunter dx o kadar zarif ve estetik tercihi size kalmış ikisinide aynı anda görebileceğiniz bir adreste biliyorum istanbul anadolu yakasında özelden verebilirim,black fusion namlusunu görünce öküz deviren demişti bizim müdür..sonra o da hunter dx e dalıp gitti..siz zaten eleye eleye güzel seçenekler bırakmışsınız sona..bundan sonrasi zevk meselesi..black fusionda sat tetik var ayrıca..hunter dx kullanıcısı olarak söyleyebilirimki sesi tabiki fusiona göre yüksek..naparsanız yapın igt'iydi whisper dı karştırmayında..
-
Antonov arkadaşım size katılıyorum iki modelde cokk güzel...Ama ben tercihimi black fusıondan yana kullandım ve siparişi dün verdim yarın nasip olursa elime gececek...Yorumlar ve öneriler için tekrar teşekkürler...
-
Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dılegıyle bol bol detay foto paylaşırsınız inşallah
-
Yönetici Not'u : İyi günler AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi "Tanışalım" başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız, Lütfen Forum ilan kurallarını okuyunuz.
Aksi halde üyeliğiniz sonlandırılacaktır.