merhaba arkadaşlar mod 70 tüfeğimin piston yayı kırıldı su an iki parca bu parça yı yayı nerden temin edebilirim veya bu yay yerine mod 70 e uyacak daha güzel güçlü vede sorun çıkartmayacak bir yay varmı ne yayı nerden bulabilirim 7000 atış felan yaptım kırıldı normalmi arkadaşlar hatsana yollasam 1 yada 2 hafta sürer gelmesi ve eski yayın ayısından takarlar ben kendim takayım diyom başka bir yayla daha güzel olsun diye yardımlarınızı bekliyorum ilk göz agrım şu an paramparça benden yardım bekliyo o en iyi arkadaşım benim lütfen yardımlar
mod 70 piston yayı
-
meseduzu -
13 Nisan 2008 16:42
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
kardeş bizim burdaki tüfekçilerin hemen hepsinde var hatsanın yayı.öyle sanıyorumki hatsanın yayını bulma konusunda hiç sıkıntı çekmiyeceksin.hemen hemen hangi bayii e uğrasan ellerinde bir hatsan tüfek vardır.hiç bulamaz isen bende var sana gönderiyim saygılar
-
daha bu gün bizim tüfekçide idim malum yaz geliyor olta malzemesi almam gerek taticiler için orda gördüm 2 tane vardı 4.5mm ler için.bulamaz isen son çare burdan postalarım kardeş.çok acil ise yarın manavgata gidiyorum bende evde var bi tane kargo adresini ver yollayayım sana yarın kardeş
-
tamam kardeş sağol senin msn adresine yazdım adresimi o adrese postalarsın allah senden ve senin gibilerden razı olsun yoksa n yapardık
-
önemli deyil kardeş evde boş boş yatıyor bari bir arkadaşımızın işine yarasın
kardeş msn adresimde birşey görmedim sen bana burdan özele yaz adresini -
kardeş verdiğin ölçüler değerinde sana bir adet yay gönderdim 4.5mm mod70 için,mng kargo ile gönderdim güle güle kullan kardeş
-
eyvallah abicim allah senden de bu formu yapandanda kurandanda bütün havalı pcb li ponomatik li sapanlı kuşlastikli bütün bu hobi sahipllerindenden razı olsun
-
amin
-
yay geldi arkadaşım çok teşekkür ederim tam kendisihemde allah razı olsun
-
mng kargoda baya hızlıymış yahu güle güle kullan kardeşim