1 - Sezgin Şahin
2 - Onur Bolay
3 - Kağan Özgül
Beylikdüzü Hadımköy Büyükçekmece
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
1 - Sezgin Şahin
2 - Onur Bolay
3 - Kağan Özgül
4 - Şafak Kaptan -
1 - Sezgin Şahin
2 - Onur Bolay
3 - Kağan Özgül
4 - Şafak Kaptan1 - Sezgin Şahin
2 - Onur Bolay
3 - Kağan Özgül
4 - Şafak Kaptan1 - Sezgin Şahin
2 - Onur Bolay
3 - Kağan Özgül
4 - Şafak Kaptan
5- Ercan Canlısoy -
size katılmak isterdim şuan ankaradayım iyi atışlar
-
saat kacta bulusulacak
-
Evet, bir de nerede.
Yer olarak Sezgin Bey'in mekanı uygun mudur herkese? Ben Esenyurt'tan araçla geleceğim, bir tarif olabilirse iyi olur. Saat erken olmasında yarar var düşüncesindeyim.
09:00? -
Gelecek olan arkadaşlar,sizlerle irtibata geçmek için bana özelden telefonlarınızı yazarsanız sevinirim.......
-
Arkadaşlar,geçen pazar günü eksik katılımda olsa Sezgin Beyin mekanında gerçekleştirdiğimiz katılım, havayla birlikte dostluğunda güzel olmasından dolayı güzel bir gün geçirmemize vesile oldu.Bu pazarda devamını yapıyor ve katılamayan arkadaşlarımızı da aramızda görmek istiyoruz.Buluşmamızı yine saat 09.00 olarak yaparsak iyi olur.Geçen hafta katılamayan arkadaşlar veya yeni katılmak isteyenler varsa, bana telefonlarını özelden yazarlarsa kendilerine dönüş yapar buluşma yerini belirleriz.Saygılar........
1- Ercan Canlısoy
-
Geçen hafta ki buluşma gayet verimli geçti. Özellikle benim gibi bu işe yeni başlayan biri için Sezgin abinin tavsiyeleri ve bilgileri çok faydalı oldu.
-
Onur merhaba,pazar günü geliyormusun?....
-
Ercan abi, atışa gelemesem bile mutlaka yanınıza uğrayacağım. Benim evim atış alanına yakın zaten sizleri görmek içinde olsa gelirim mutlaka
-
Merhaba,
Ben de Eyüp'te oturuyorum ama atış etkinliklerine katılmak isterim.
-
Tamam bekleriz,resimler ne oldu........
-
phy_b ,sizi de aramızda görmek isteriz, bu pazar gelmek isterseniz eğer bana özelden telefonunuzu yazarsanız size dönüş yaparım......
-
Abi malum bir kacgun site bozuktu bu aralarda yogundum biraz bu aksam resimleri atiyorum. Yarinda videoyu yuklerim.
-
-
Merhaba, yer tam olarak nerede. Okmeydanında oturuyorum, bende katılmak isterim.
-
yer Hadimkoy Nakkas'da Kagithane Arnavutkoy uzerinden gelinebilir.
Ama ilk geliste merkezi bir yerde bulusup beraber gitmek lazim
-
Merhaba ,yerimiz hadımköy nakkaş köyünde gelmek isterseniz bekleriz.......
-
Onur resimler güzel çıkmış teşekkürler......
-