Webley Patriot;Piston yaının pimi çıkmak üzere,YARDIM

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • drifter05 patlama ve yanık kokusu yeşil gres uygulayan arkadaşlarda oluyor yani senin tüfeğinde olmaması normal ..

yanlış her yeni yağlı tüfekte olur ister yeşil ister kırmızı gres yada ince makina yağı sonuçta yanan her türlü yağlarda olur

• yanlış her yeni yağlı tüfekte olur ister yeşil ister kırmızı gres yada ince makina yağı sonuçta yanan her türlü yağlarda olur

peki benim tüfeğimde böye birşeyin olmamasının nedeni nedir acaba?2.nesil patriot ondan ötürü kaynaklanıyor olabılir mi yoksa silah daha önceden kullanılmış mıdır sizce? ayrıca bu yağ uygulamasını kendım yapabilir miyim? daha bu işlerde yeni olduğumdan silahı sökmesem daha mı iyi olur?onun yerine bu işleri yapıcak birine götürmemi mi tavsiye edersiniz?son olarak bu uygulama silaha ne gibi artılar kazandırır?

Webley patriot .22 -- 3-9x40 bushnell + tek parça ayak

Walther cp99 compact 4.5

Torun 4.5 heralde 4 sene önce almışımdır(ilk deneyimim)

Walther cp99 -- 9mm kurusıkı

Voltran f92 -- 9mm kurusıkı

• kardeş senin tüfeğinde muhtemelen yağ çok az ondan dolayı.sitede patriotçular tüfek şöyle ses çıkarıyor böyle tepiyor denildi aynısından bende spariş verdim benim tüfeğimde öyle ses olayına ve öyle tepme olayına rastlamadım ama tüfeğin gücü yerinde herşey normal vaziyetde şuan.tüfek sökme işinden hiç anlamıyorsan bu işe hiç bulaşma derim şimdilik.doğrudan mustafa abi ile irtibata geçmeni öneririm.mustafa abi tüfek bakım arıza vs vs işleri için avcı hocamızı bu iş ile görevlendirdi kendisine burdan selamlarımı iletiyorum.

• kardeş senin tüfeğinde muhtemelen yağ çok az ondan dolayı.sitede patriotçular tüfek şöyle ses çıkarıyor böyle tepiyor denildi aynısından bende spariş verdim benim tüfeğimde öyle ses olayına ve öyle tepme olayına rastlamadım ama tüfeğin gücü yerinde herşey normal vaziyetde şuan.tüfek sökme işinden hiç anlamıyorsan bu işe hiç bulaşma derim şimdilik.doğrudan mustafa abi ile irtibata geçmeni öneririm.mustafa abi tüfek bakım arıza vs vs işleri için avcı hocamızı bu iş ile görevlendirdi kendisine burdan selamlarımı iletiyorum.

abi verdiğin bilgilerden ötürü teşekkür ederim :thumbup:

Walther cp99 compact 4.5

• bu yesil gres uygulamasının artıları nedir acaba?güçte bi artma sağlıyor mu ki yoksa bakım amaçlı mı yapılıyor bu işlem?ayrıca bn patriotumu modifiye nası edebilirm yada ettirebilirim ve tahminen ne kadara mal olur :S ve gucu nekadar arttırabilirim ?:)

Walther cp99 compact 4.5